De ce nu renunță Oana Roman la numele lui Marius Elisei pe rețelele sociale

De Unica.ro, pe

Oana Roman (45 de ani) și Marius Elisei (34 de ani) au divorțat la notar pe 15 februarie 2021, după șapte ani de mariaj. Fostul cuplu are împreună o fiică, Isabela, în vârstă de 7 ani. Recent, în mediul online, Oana a dezvăluit de ce nu renunță la numele Elisei pe rețelele ei sociale.

De ce nu renunță Oana Roman la numele lui Marius Elisei pe rețelele sociale

Deseori, Oana răspunde curiozităților pe care urmăritorii ei le au. În aprilie 2021, întrebată care este relația dintre ea și Marius după divorț, Oana a dezvăluit: „Evident [țin legătura cu Marius], avem un copil împreună.

Cu Marius vorbesc aproape zilnic. Nu mi-a fost și nu îmi este ușor, dar [divorțul] a fost o decizie conștientă și asumată”, a spus Oana Roman atunci. De curând, întrebată de ce a păstrat numele „Elisei” pe rețelele sociale, Oana a mai spus:

„Nu mi-am schimbat încă buletinul și pentru a schimba numele la un cont cu bifă trebuie să le arăt un act de identitate. Ori în buletin mă cheamă încă Roman Elisei”.

Ce așteptări are Oana Roman de la viitoarea relație

„Sunt foarte multe așteptări și atunci, dacă va mai fi să fie, va trebui să aleg cu foarte mare grijă. Primează ca Isa să fie ok, [deci] să înțeleagă că am un copil care este o prioritate pentru mine.

Citește și:

Oana Roman, despre atacurile ei de panică: „Practic nu mai puteam să trăiesc”

Oana Roman, despre copilăria ei: „Am primit o educație foarte strictă”

Mama Oanei Roman a împlinit 81 de ani. Cum și-a petrecut aniversarea

Cel mai important, la vârsta pe care o am, este să simt că pot găsi un bărbat lângă care să mă simt în siguranță. Să știu că mă pot baza pe el, că mă poate sprijini în tot ce am de trăit și de făcut. Nu a apărut nimeni în viața mea”, a spus Oana Roman la Antena Stars.

„Nu m-aș mai arunca cu capul înainte și aș cumpăni foarte mult înainte. Într-un astfel de caz, mai ales că vin după un divorț și după o viață complicată, am nevoie de stabilitate, deci trebuie să aleg cu mare grijă. Nu sunt genul care să cunoască pe cineva pe Facebook. Eu nu pot așa.

Ca să am o relație mega serioasă, trebuie să fie cineva cu care să am niște lucruri concrete în comun și nu o discuție pe internet. Nu contează financiarul. Trebuie să îmi placă și mie de el, nu doar lui de mine.

Eu nu stau să îmi pun atâtea întrebări. Sunt într-o perioadă în care am alte priorități. Mie îmi trebuie o persoană care să fie de bază, să mă pot baza pe ea. Nu știu dacă m-aș mai căsători. Nu mă gândesc la asta”, a mai spus vedeta TV.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!