De ce nu poartă Meghan Markle rochii semnate de Victoria Beckham

De Ioana Tătaru, pe Ultimul update Luni, 12 noiembrie 2018, 12:16
Ducesa de Sussex este un exemplu în materie de modă! Ținutele sale sunt întotdeauna impecabile, iar look-ul natural și lejer este o sursă de inspirație pentru multe tinere. Pe Meghan Markle am văzut-o întotdeauna purtând diferite ținute de la case de modă cunoscute, însă niciodată o rochie de la Victoria Beckahm. 

Tinuta lui Meghan Markle

De ce nu poartă Meghan Markle rochii ale Victoriei Beckham?

Meghan Markle arata impecabil

Într-un interviu pentru presa internațională, Ducesa de Sussex a dezvăluit motivul pentru care nu poartă rochii semnate de Victoria Beckham. Aceasta e explicat decizia ei, prin faptul că nu are „torsul lung” pentru a purta genul acela de rochii: „Ceea ce încep să învăț este că, deși unele lucruri arată minunat pe umeraș, nu înseamnă că vor arăta fabulos și pe mine. De exemplu, îmi plac rochiile de la Victoria Beckham, dar nu am torsul lung ca să arăt bine cu acel gen de croială”, a declarat Meghan Markle.

Victoria Beckham are o relație apropiată cu Meghan. Victoria și David Beckham s-au numărat printre invitații de la nunta lui Meghan cu Harry, care a avut loc la Castelul Windsor în acest an.

David si Victoria Beckham la nunta Ducilor de Sussex

Citește și: „Meghan Markle a primit cel mai ciudat cadou: un buchet de morcovi”

 „Monica Tatoiu o critică pe Meghan Markle: >>Nu se poate compara cu Kate<<”

Sursă foto: Hepta.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!