De ce nu a vorbit niciodată prințul Harry despre moartea prințesei Diana

De Adina Radu pe

Acum nu mai puțin de 35 de ani, prințesa Diana lua în căsătorie moștenitorul tronului britanic, altețea sa regală prințul Charles.

Mulți au criticat această căsătorie și puțini chiar au prevăzut că acest cuplu nu va fi unul durabil chiar din momentul în care prințul Charles a dat de înțeles că nu știe ce este aceea dragostea. Cuplul a avut doi băieți, William și Harry. Din păcate, relația lor s-a terminat cu un divorț destul de mediatizat.

Citește și Motivul secret pentru care prințul Harry și Kate Middleton sunt atât de buni prieteni

Acum 19 ani, prințesa inimilor, prințesa Diana a murit într-un accident de mașină la vârstă de 36 de ani.

Prințul Harry, băiatul cel mic al Dianei avea 12 ani când și-a pierdut mama și a început să vorbească despre această pierdere de abia acum trei ani.

Atât fratele său, William cât și el au decis ca suferința, dorul și doliul lor să fie ceva privat, dincolo de ochii opiniei publice. Dar, nu era vorba doar de asta. Prințul Harry a ales să nu vorbească despre mama lui, din respect pentru tatăl lui și iubita sa, Camilla Parker. Se temea că orice ar spune ar fi fost interpretat ca o critică adusă tatălui lui.

William și Harry erau deranjați de toate bârfele și cărțile în care apărea numele mamei lor, dar nu au dat niciodată niciun fel de declarații oficiale.

Citește și Prințul Harry a făcut o destăinuire incredibilă

Apropiații familei spun că Harry, tânăr adolescent la moartea mamei sale, sărea la bătaie la școală ori de câte ori cineva spunea ceva rău de mama sa, prințesa Diana. O fostă iubită a prințului Harry a declarat că acesta era foarte sensibil, semănând din acest punct de vedere cu mama sa.

Harry a vrut să continue munca mamei sale așa că a înființat și sprijinit multe organizații de caritate. Chiar el a declarat că seamănă foarte mult cu prințesa Diana.

La concertul dedicat mamei sale din 2007, Harry a făcut o declarație emoționantă în care a numit-o pe Diana “cea mai bună mamă din lume”.

Sursa foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro