De ce nu a mers Gabriela Cristea la înmormântarea mamei sale

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 19 mai 2020, 13:22
Gabriela Cristea nu a avut o relație foarte bună cu părinții săi, iar prezentatoarea de televiziune nu a mers la înmormântarea mamei sale, explicându-și gestul la mult timp după evenimentul tragic.

Gabriela Cristea și-a pierdut mama în urmă cu 10 ani, însă vedeta nu a mers la înmormântarea acesteia, fiind foarte blamată și criticată pentru gestul său: “A fost o presiune foarte mare pentru mine. E greu de explicat în cuvinte ce am avut eu, ce am simțit eu, iar legătura dintre mine și respectul pe care i-l port și lucrurile pe care le fac acum, când nu mai este nu o să le povestesc. Mi se par prea intime”, a spus Gabriela Cristea în urmă cu doi ani.

Citește și Mircea Badea îl atacă pe Mihai Bendeac după ce actorul a spus că a fost infectat cu COVID-19

Gabriela Cristea povestea la momentul respectiv că părinții săi nu au fost de acord cu cariera sa în televiziune și nu erau mândri de reușitele sale. Mama Gabrielei, Didina Cristea, avea pancreatită și a murit după trei intervenţii chirurgicale dificile la care a fost supusă. Cu toate că ultima sa dorinţă a fost ca fiica sa, Gabriela Cristea, să vină să o viziteze în spital, vedeta nu a ajuns.

Citește și –  Ce face Andreea Bălan când George Burcea vine în vizită la fetițe

Gabriela Cristea este căsătorită cu Tavi Clonda și împreună au două fetițe.

De ce nu a mers Gabriela Cristea la înmormântarea mamei sale

Citește ediția de mai a revistei Unica. O găsești AICIUn format nou, digital, accesibil gratuit din chioșcul online Ringier.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!