Ce face Andreea Bălan când George Burcea vine în vizită la fetițe

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 19 mai 2020, 10:38
Andreea Bălan și George Burcea sunt despărțiți de patru luni. Cei doi, după ce și-au aruncat în public cuvinte grele și reproșuri, se pare că au reușit să ajungă la o relație mai civilizată, însă șansele să se împace nu mai există, ba mai mult artista a depus deja actele de divorț.

Andreea Bălan a mărturisit că George Burcea vine constant să-și viziteze fetițele și micuțele nu simt, momentan, că cei doi sunt despărțiți: “Au trecut aproape 4 luni de când ne-am separat. Eu sunt ok acum. Eu și fetițele ne-am obișnuit cu această situație. El vine o dată pe săptămână să le vadă. Toată lumea m-a întrebat cum reacționează Ela și dacă ea știe. Ei bine, un copil la 3 ani nu înțelege și nu prea pricepe ce înseamnă un divorț sau o separare. Ea știe că tati vine din când în când, că el lucrează.

Copiii nu au noțiunea timpului, nu știu ce înseamnă o zi, o oră sau o săptămână. Pentru ei, timpul trece altfel, mai ales dacă se simt fericiți și se joacă, de aceea e important pentru mine să le ofer tot felul de activități, să le ajut să treacă mai ușor peste această perioadă de tranziție și atunci când vine tati să aibă timpul lor cu el”, – a povestit Andreea Bălan

Andreea Bălan a dezvăluit că atunci când George Burcea vine în vizită, ea își găsește alte activități de făcut, întocmai pentru a-i lăsa să aibă momentele lor: “Când vine el, mă bucur și eu de timpul meu cu mine și cred că așa fac foarte multe mame care se ocupă full time de copii. În momentul în care vine tatăl să-i viziteze, ele profită de acest timp să facă un lucru pe care ele și-l doresc”.

Ce face Andreea Bălan când George Burcea vine în vizită la fetițe

Citește și – Antonia și Alex Velea plănuiau să facă nunta la vară, dar veștile din Italia nu sunt deloc bune

Andreea Bălan exclude categoric o împăcare cu soțul său: “Trecând 4 luni, nu se mai poate rezolva sau nu se mai poate repara mai nimic și nu cred că vom mai putea să fim ca înainte, ca familie. Acum este important ca fiecare să-și îndeplinească rolul, eu, de mamă și el, cât se poate, de tată”.

Citește și Smiley, despre cea mai cruntă beție: „Eu nu rezist prea tare la băutură”

Citește ediția de mai a revistei Unica. O găsești AICI. Un format nou, digital, accesibil gratuit din chioșcul online Ringier.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!