De ce Kate și William nu se țin niciodată de mână în public

De Amelia Matei, pe
Kate Middleton (34), ducesa de Cambridge, și soțul ei, prințul William (33), formează un cuplu admirat de milioane de oameni de pe întreaga planetă. Cu toate acestea, și în ciuda faptului că au doi copii împreună, Kate și William nu pozează niciodată ținându-se de mână sau trădând gesturi de afecțiune. Iată care este motivul!

Poate că ai remarcat și tu faptul că ducele și ducesa de Cambridge nu apar niciodată în public ținându-se de mână. Mai mult decât atât, la fiecare apariție oficială, Kate și William par că păstrează o distanță considerabilă între ei, în ciuda faptului că relația lor merge bine.

Kate si William

 

Kate si William la un eveniment

Motivul pentru care Kate și William nu se țin de mână în aparițiile publice

Recent, cuplul regal a participat la o vizită oficială în Bhutan, iar cei doi s-au pozat pe parcursul unei excursii către un templu celebru, într-un cadru natural, relaxat. Și de această dată Kate și William au evitat gesturile de afecțiune, ținându-se mai degrabă prietenește în brațe, însă stând mult mai aproape unul de celălalt, comparativ cu evenimentele în cadru oficial.

Kate si William in Bhutan

Motivul pentru care ducele și ducesa de Cambridge nu se țin de mână sau nu se sărută la aparițiile publice este, de fapt, unul foarte simplu – cei doi reprezintă Casa Regală a Marii Britanii, iar în timpul aparițiilor în public, ca reprezentanți oficiali, protocolul nu îi lasă să-și arate afecțiunea unul față de celălalt. Asta nu înseamnă că, într-un cadru mai puțin oficial, ei nu fac asta.

Cel mai probabil, regulile de protocol sunt structurate astfel încât – în funcție de importanța evenimenului – Kate și William trebuie să respecte o anumită conduită.

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!