De ce evită Andreea Bălan să arate chipul fetiței sale. Abia după doi ani s-a aflat

De Mădălina Manole pe
Andreea Bălan îi va serba ziua fetiței sale, Ella, pe data de 9 octombrie, atunci când micuța va împlini doi ani. Cu această ocazie, artista a promis că nu îi va mai ascunde chipul și, totodată, a explicat de ce a luat această decizie radicală până acum.

Andreea Bălan, în vârstă de 34 de ani, s-a căsătorit cu George Burcea anul trecut, însă povestea lor de iubire a luat naștere în 2014, cei doi cunoscându-se la filmările unui videoclip de-al artistei. În urmă cu doi ani au devenit părinții unei fetițe, însă de fiecare dată când Andreea a postat o imagine cu micuța pe rețelele de socializare, aceasta i-a ascuns chipul, astfel că până astăzi fanii nu știu cum arată Ella: „Urmează să o arăt. Nu am vrut, doi ani, să o arăt, pentru că eu cred foarte mult în energii și că oamenii emit niște gânduri negative, gânduri care pot ajunge la interlocutor și se pot materializa. Eu cred foarte mult în legea de atracție și cred că ceea ce tu gândești ar putea să ți se îndeplinească, dacă îți dorești cu adevărat și, inevitabil, și gândurile negative au aceeași traiectorie. Atunci, am zis să-mi protejez copilul, o perioadă, de părerile oamenilor, pentru că toți oamenii își dau cu părerea și n-am vrut asta”, – a dezvăluit Andreea Bălan pentru Libertatea.

Andreea Balan, alaturi de mama sa si bunica sa, dar si de Ella

Andreea Bălan, alături de mama sa, bunica sa și de Ella

Totodată, Andreea Bălan a vorbit și despre cel de-al doilea copil pe care și-l dorește cu ardoare: „Când o să vină, o să vină. Nu mai am 20 de ani ca să vină imediat. Lucrăm în acest sens și vedem când o să se întâmple. Eu tot mamă de fetiță mă văd. George vrea băiat, ca să fie pereche”.

Citește și – Dorian Popa nu este pregătit să devină tată. Artistul va semna actele de căsătorie doar… de nevoie

Citește și – Fostul Principe Nicolae, prima declarație după nuntă. Ce spune despre absența Familiei Regale de la eveniment

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro