Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu, vacanță scurtată din cauza bebelușului. „Nu aș fi crezut niciodată”

De Unica.ro, pe

Dani Oțil (40 de ani) și Gabriela Prisăcariu (28 de ani) vor deveni părinții unui fiu în septembrie 2021. Prezentatorul de televiziune și modelul formează un cuplu din anul 2018. Gabriela este în prezent în luna a opta de sarcină, iar perechea a mers recent la munte, de unde s-a întors în București în grabă.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu, vacanță scurtată din cauza bebelușului. „Nu aș fi crezut niciodată”

„Probabil a fost pentru prima și ultima dată când mi-am dorit să ne scurtăm vacanța. L-am bătut pe Dani la cap că eu vreau să plecăm câteva zile din București, să mai schimb locul, de preferat la munte, pentru că este mai răcoare. Săracul m-a întrebat dacă sunt sigură”, a povestit Gabriela Prisăcariu la Insta Story.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu, vacanță scurtată din cauza bebelușului. „Nu aș fi crezut niciodată”

„E drumul lung, bebelușului nu-i place deloc această poziție, preferă doar pe canapea, întins. Am zis «nu, nu, mergem la munte». Am ajuns acolo, locul absolut superb, prima noapte – copilul agitat, mă-sa și mai agitată. Zic: «Aoleu, sunt între munți, dacă se întâmplă ceva?». M-am trezit la 4 dimineața, n-am mai putut să dorm, am zis lasă că trece.

A doua seară la fel, copilul și mai agitat, mă-sa și mai… nebună. Iar trezit la ora 4, dureri, copilul se mișca… El de obicei doarme toată noaptea și totul e perfect. Așa că a doua zi ne-am făcut bagajele și am zis să mergem la noi acasă că e mai bine. Nu aș fi crezut niciodată că o să vreau să-mi scurtez vacanța și să vin acasă”, a continuat modelul.

„Ești mulțumit acum?”, a întrebat Gabriela îndreptând telefonul către burtică. „Da!”, a încheiat. Perechea a terminat recent de decorat camera fiului lor. Încăperea are un design vesel, pereții fiind îmbrăcați cu un tapet inspirat din junglă, cu lei, elefanți, maimuțe, păsări, etc.

Citește și:

Ce salarii au Răzvan Simion și Dani Oțil, prezentatorii „Neața cu Răzvan și Dani”

De ce crede Dani Oțil că nu se va descurca după ce va deveni tată

Prima reacție a lui Răzvan Simion după ce Dani Oțil a anunțat că va deveni tată

„Sunt foarte fericită pentru că în sfârșit am reușit să terminăm camera bebelușului. Avem perdele, a venit și dressingul. Cred că o să mă mut aici. Are și el hăinuțe aici… M-am topit, ce să mai zic. Lipsește pătuțul de aici, pentru că el va sta cu noi în primele luni, sus, pentru că îmi va fi mie mai ușor. Are și cădița lui”, a dezvăluit Gabriela pe Instagram.

„Eu și Dani ne doream foarte mult un copilaș și iată că gândurile ne-au fost ascultate. (…) Suntem fericiți și ne bucurăm de ceea ce ne este dat să trăim. Nu vă pot da detalii despre cum l-am anunțat pe Dani că vom avea un bebeluș, prefer să păstrăm pentru noi.

Pot să vă spun că părinții noștri au fost copleșiți de vestea că îi vom face bunici. Își doreau mult”, mai declara Gabriela în martie 2021, pentru Click!. Dani și Gabriela s-au logodit la începutul anului 2020 și s-au căsătorit pe 15 mai 2021.

Cererea în căsătorie a avut loc în Mexic, de sărbători, în timpul vacanței petrecute de pereche acolo. Deși ar fi urmat să-și oficializeze relația în același an, din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus, perechea s-a văzut nevoită să-și anuleze planurile originale.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!