Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit! Prima imagine în calitate de soț și soție a cuplului

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 17 mai 2021, 11:20

Dani Oțil (40 de ani) și iubita lui, modelul Gabriela Prisăcariu (28 de ani), s-au căsătorit sâmbătă, 15 mai 2021. În mediul online, modelul a publicat una dintre imaginile surprinse în timpul evenimentului special.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit! Prima imagine în calitate de soț și soție a cuplului

Prima imagine cu perechea în calitate de soț și soție o găsiți în GALERIA FOTO de mai jos! În dreptul ei, Gabriela a scris: „Domnul și doamna Oțil!”. Casă de piatră cuplului!

Dani și Gabriela vor deveni părinți anul acesta. Perechea va avea un fiu. „Eu și Dani ne doream foarte mult un copilaș și iată că gândurile ne-au fost ascultate. (…) Suntem fericiți și ne bucurăm de ceea ce ne este dat să trăim.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit! Prima imagine în calitate de soț și soție a cuplului

Nu vă pot da detalii despre cum l-am anunțat pe Dani că vom avea un bebeluș, prefer să păstrăm pentru noi. Pot să vă spun că părinții noștri au fost copleșiți de vestea că îi vom face bunici. Își doreau mult”, a declarat Gabriela Prisăcariu în urmă cu ceva timp, pentru Click!.

Dani și Gabriela s-au logodit la începutul anului 2020. Cererea în căsătorie a avut loc în Mexic, de sărbători, în timpul vacanței petrecute de pereche acolo. Deși ar fi urmat să-și oficializeze relația în 2020, din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus, perechea s-a văzut nevoită să-și anuleze planurile originale.

Citește și:

Ce salarii au Răzvan Simion și Dani Oțil, prezentatorii „Neața cu Răzvan și Dani”

Prima reacție a lui Răzvan Simion după ce Dani Oțil a anunțat că va deveni tată

De ce crede Dani Oțil că nu se va descurca după ce va deveni tată

Ce interdicție are Gabriela Prisăcariu în timpul sarcinii

„Mă simt bine. În prima lună a fost un pic mai greu pentru că am avut stările de greață specifice, dar nu au fost atât de grave. Mănânc încontinuu, mi-e foame mereu și mănânc tot ce prind. Nu am pofte deloc, nu suntem în acel moment de trezit la 2 noaptea să îl trimit pe Dani după căpșuni, chiar este fericit din punctul ăsta de vedere.

Nutriționistul meu mi-a recomandat să mănânc tot ce îmi doresc. Nu am poftă de dulciuri, ceea ce e bine. M-am îngrășat două kilograme, însă greutatea pentru mine nu va fi o problemă în această perioadă. Am o singură interdicție cu care mi-a fost destul de greu să mă obișnuiesc. Nu am voie să fac sport!”, a mai dezvăluit Gabriela.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!