Dan Negru critică televiziunile din România: „Eu cu Esca și cu Teo n-am putea sa stăm niciodată…”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 22 iulie 2020, 13:44
Dan Negru este foarte activ pe rețelele de socializare, iar în această perioadă cu atât mai mult. Prezentatorul de televiziune critică dur atitudinea televiziunilor din România cu privire la gestionarea situației în cazul persoanelor publice infectate cu COVID-19.

Dan Negru punctează, totodată, că televiziunile din țara noastră nu au dat dovadă de solidaritate și explică situația prin comparație cu alte televiziuni internaționale: „Statistic, la noi virusu’ a fost cu exclusivități! Așa cum Pro TV n-a vorbit cu sau despre infectații Antenei, nici Antena n-a vorbit cu sau despre infectații Pro-ului . Fiecare cu virusu’ lui, netransmisibil de la o televiziune la alta.

Noi, toți în breaslă, avem mentalitate de anii ’90. Noi încă lipim sigla laptopului cu scotch la tv. Jimmy Fallon, Jimmy Kimmel și Stephen Colbert au prezentat împreună un teledon COVID, difuzat simultan pe cele trei mari tv americane. Eu cu Esca și cu Teo n-am putea sa stăm niciodata împreună. Și tot statistic, vedetele infectate despre care s-a vorbit cel mai mult în România au fost alea care au avut contracte cu televiziunile românești .

Citește și – Dan Petrescu, confirmat cu coronavirus. Crește lista fotbaliștilor testați pozitiv

Dar Grigore Moisil a explicat cel mai bine statistica: «Dacă pui o fesă pe o plita încinsă și o fesă pe un bloc de gheață, media e bună, dar, în realitate, e vai de fundul tău!»” – a scris Dan Negru, prezentatorul de la Antena 1, pe contul său oficial de Facebook.

Dan Negru critică televiziunile din România: „Eu cu Esca și cu Teo n-am putea sa stăm niciodată…”

Citește și – Dana Budeanu, prima reacție după declarația Andreei Esca: „A fost o greșeală imensă pentru ea”

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!