Cum se simte Mioara Roman după internarea în spital. „A fost puțin obosită”

De Unica.ro, pe

Recent, Mioara Roman a ajuns din nou la spital. Pe 19 aprilie, fosta profesoară de limbă arabă a împlinit 82 de ani. Fiica cea mică a Mioarei, Oana Roman (46 de ani), a oferit noi detalii despre starea sa de sănătate.

Cum se simte Mioara Roman după internarea în spital. „A fost puțin obosită”

„Eu am dus-o să-i fac analizele, pe care i le fac o dată la șase luni. Toată lumea s-a panicat, dar cine se așteaptă la nenorociri trebuie să mai aștepte! Atât vă spun!”, a declarat Oana Roman, pentru Click!.

„Mama a fost puțin obosită ieri și de aceea am decis să-i fac astăzi investigațiile. Am dus-o la un spital de stat de această dată. De aceea am și făcut postarea, pentru că sunt foarte mulțumită de serviciile lor. Vom vedea cum îi ies analizele. Eu sper să nu rămână peste weekend totuși”, a mai spus.

Cum se simte Mioara Roman după internarea în spital. „A fost puțin obosită”

„Azi, din păcate, a trebuit să o internez pe mama pentru niște analize mai amănunțite pentru că nu se simțea bine. Am venit la spitalul Colentina și, cel puțin pe secția unde este mama, sunt impresionată pozitiv de cum arată și cum este tot personalul. O surpriză plăcută. E greu să o aduc iar la spital pe mama, dar măcar știu că e pe mâini bune. Rugați-vă pentru sănătate, credeți-mă că e cea mai importantă. Nici eu nu am realizat pe deplin până nu m-am confruntat cu boala”, scria Oana Roman cu o zi în urmă.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Mioara Roman, despre căsnicia cu Petre Roman: „Ade­vă­rata iubire a vieții mele”

Cu ce probleme de sănătate a rămas Oana Roman după vindecarea de COVID-19

Petre Roman și Silvia Chifiriuc, 17 ani de iubire. „Nu-mi pare rău de nimic”

La începutul acestui an, mama prezentatoarei TV a avut COVID-19. „Nu a avut absolut niciun simptom și nici nu i-am spus, ca să nu se panicheze. A fost 100% asimptomatică. De-abia astăzi i-am spus că a avut. A fost greu, pentru că nu am putut să merg la ea”, mai declara Oana Roman pe Instagram.

Mioara Roman suferă de Parkinson, afecțiune caracterizată prin distrugerea neuronilor producători de dopamină – un neurotransmițător extrem de important în realizarea mișcărilor.

Starea de sănătate a Mioarei s-a deteriorat treptat în anul 2020. În decursul a două luni, Mioara a suferit două intervenții chirurgicale. A fost operată de colecist, apoi a suferit o intervenție laparascopică pentru îndepărtarea unui punct de grăsime infectat.

Între anii 1974 și 2005, Mioara a format un cuplu cu tatăl Oanei, Petre Roman (75 de ani). Din 2005, politicianul formează un cuplu cu solista Silvia Chifiriuc (49 de ani), alături de care are un fiu, Petrus (12 ani). La rândul ei, Mioara mai are o fiică, designerul Catinca Roman (54 de ani), din primul mariaj cu fostul sportiv și antrenor de scrimă Iosif Zilahy (86 de ani).

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!