Cu ce probleme de sănătate a rămas Oana Roman după vindecarea de COVID-19

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 17 martie 2022, 17:02

Oana Roman (45 de ani) a avut COVID-19 la începutul lunii martie. Recent, vedeta TV a mărturisit că o serie de simptome persistă chiar și după vindecare.

Cu ce probleme de sănătate a rămas Oana Roman după vindecarea de COVID-19

„Am luat tratament încă din prima zi. Am avut o formă relativ ușoară. (…) Am reușit să fentez boala 2 ani, dar, până la urmă, nu am scăpat. Noroc că a trecut ușor și cu simptome foarte ușoare”, explica Oana Roman la scurt timp după vindecare.

Recent, însă, vedeta a mărturisit: „Pentru mine, recuperarea post-COVID-19 e destul de grea. Practic, cât am fost bolnavă am avut simptome foarte ușoare. După ce a trecut boala… e mai greu. Am stări de oboseală, nasul și sinusurile nu prea sunt ok și uneori am stări de greață”.

Cu ce probleme de sănătate a rămas Oana Roman după vindecarea de COVID-19

În contextul războiului dintre Rusia și Ucraina, Oana a declarat că își dorește să se mute din țară. „Practic, singurul lucru pe care mi-l doresc este să reușesc anul ăsta să îmi pregătesc plecarea, să am puterea necesară să plec din țară. Să mă duc într-o comună, într-un sat mic, mic, să renunț la toată nebunia asta care începe să mă apese din ce în ce mai tare”, a mărturisit.

„Să trăiesc din gestionarea unui motel, hotel, pensiune, brutărie, orice. Să stau acolo într-un sătuc mic și să trăiesc fericită. Și când o să fiu acolo, să scriu o carte despre toți și despre această lume rea în care suntem. Vreau să trăiesc într-o lume cu oameni puțini, dar civilizați și liniștiți”, a mai spus.

Oana și soțul ei, Marius Elisei (35 de ani), formează un cuplu din ianuarie 2013. Perechea s-a împăcat în iunie 2021, după ce, în luna februarie a aceluiași an, au divorțat la notar. Împreună au o fiică, Isabela Maria (7 ani).

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Oana Roman, în colanți după ce a slăbit 20 de kilograme. Ce dietă a ținut

Oana Roman a spus ce relație au acum părinții ei, Mioara și Petre Roman

Andrei Aradits, declarații surprinzătoare despre Ozana Barabancea și Oana Roman

Oana Roman s-a vaccinat anti-COVID-19. Ce simptome a avut după rapel

La începutul anului 2022, Oana și Marius au aniversat 9 ani de relație. Cuplul s-a cunoscut pe 3 ianuarie 2013.

„Eram la munte cu prietena mea de suflet… ieșisem seara la un club și, întâmplător, am găsit pe Facebook un mesaj de la Marius. Primul mesaj de la el. Nu știam că răspunzând la acel mesaj viața mea se va schimba radical și în scurt timp vom începe împreună o călătorie a vieții”, a scris Oana Roman pe Instagram.

„După 9 ani, am adunat împreună o viață de amintiri și avem un copil minunat. Nu a fost ușor, nici lin. Ne-am greșit reciproc de multe ori, mai avem încă multe de învățat și de făcut împreună, dar am trăit multă fericire, multe împliniri și multe realizări”, a completat.

„De multe ori am căzut în capcana răului amândoi. Dar am reușit mereu să ne întoarcem spre lumină și să prețuim iubirea. Sper ca drumul ăsta să fie mai lin și mai frumos pentru că avem încă multe de trăit împreună. Cu încredere și recunoștință, cu iubire și înțelegere, cu puterea de a cere iertare când greșim”, a încheiat.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!