Cum se simte Cătălin Botezatu după cea mai recentă intervenție chirurgicală: „Asta mă omoară…”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 10 martie 2021, 13:59

În urmă cu o săptămână, Cătălin Botezatu (54 de ani) anunța pe rețelele de socializare că va fi supus unei noi intervenții chirurgicale în clinica din Istanbul, un se tratează când are vreo problemă.

„Sunt din nou la Istanbul, la spitalul care are grijă de mine. Da, voi suferi o nouă intervenție chirurgicală, dar e o intervenție sigură din toate punctele de vedere și sunt pe mâini bune. Doctorii de la spitalul de aici, unde vin de câte ori este nevoie, sunt cei mai buni. O să vă țin la curent și vă voi spune cum a evoluat intervenția mea chirurgicală. Vă pup și vă iubesc”, era mesajul designerului transmis fanilor pe 3 martie.

Citește gratuit ediția de martie a revistei Unica. O găsești AICI

Așa cum a promis, Cătălin Botezatu a revenit cu detalii despre starea sa, după operație. Din câte spune designerul, intervenția a decurs bine, dar Cătălin are nevoie acum de multă odihnă și de liniște.

„N-am nici măcar o săptămână de la operație. N-am cum să nu fiu bine. Toată lumea îmi spune „stai acasă să te odihnești”. Nu am cum, nu pot. Locul meu e aici. Medicii mi-au zis că e totul bine. Mai puțin stres. Fără stres… Asta mă omoară cel mai tare”, a spus Botezatu, într-o emisiune televizată.

Citeşte şi: Cătălin Botezatu, speriat de coronavirus din cauza problemelor de sănătate

Cătălin Botezatu are de mult probleme de sănătate, iar anul trecut anunța că a reușit să învingă cancerul. La începutul anului 2020, Lui Botezatu, medicii i-au descoperit o tumoră la colon. Vedeta a fost operată și nevoită să treacă prin chimioterapie.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!