Cum arată Lili Sandu nemachiată. „O femeie poate arăta superb și fără tone de machiaj”

De Unica.ro, pe

Lili Sandu (41 de ani) a publicat recent în mediul online o fotografie în care este nemachiată. Reacțiile urmăritorilor au fost pe măsura imaginii. De mai bine de 5 ani, actrița formează un cuplu cu modelul Silviu Țolu (28 de ani), alături de care are un fiu, Thomas Jay Cristian, născut în august 2020. Perechea s-a logodit în vara anului 2019.

Cum arată Lili Sandu nemachiată. „O femeie poate arăta superb și fără tone de machiaj”

Pe Instagram, Lili a publicat de curând o fotografie fără niciun strop de machiaj. În dreptul imaginii, actrița a scris: „Hola, amigos! Ce mai ziceți?”. Fotografia are aproape 4.400 de aprecieri și 48 de comentarii.

„Uite că o femeie poate arăta superb și fără tone de machiaj!; Frumoasă și mereu naturală! Felicitări!; Mi-ai plăcut mereu, de ani de zile, tare frumușică ești!; Ești superbă!!!; Te admir, radiezi pe zi ce trece!; Ești frumoasă, naturală și strălucești”, au fost doar câteva dintre comentariile postării.

Lili SanduIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 7)

Fotografia o găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

Ce a determinat-o pe Lili Sandu să studieze nutriția. „A început cu o problemă de sănătate”

Timp de 7 ani, Lili a locuit în Los Angeles, Statele Unite ale Americii. De ceva timp, însă, Lili a revenit în România. „Totul a început cu o problemă de sănătate. Atunci îți dai seama că trebuie să reglezi ceva la tine, începi să te documentezi și, ușor-ușor, începe să-ți placă. Să fie mai mult decât un hobby, să fie o pasiune. Asta s-a întâmplat cu mine”, a dezvăluit Lili în podcastul Lorenei Buhnici.

„Înainte să plec din România [în Los Angeles], probabil din cauza stresului, din cauza nopților nedormite, concerte și așa mai departe, am avut o dereglare hormonală puternică. Analizele îmi arătau că eu nu voi mai putea face copii.

Eram într-o pre-menopauză. Aveam până în 30 de ani, 29. Asta a coincis cu perioada în care eu am plecat. Los Angeles este kilometrul zero în ceea ce privește nutriția. Nu cred că există un loc atât de ofertant cum este el.

Citește și:

Cum a revenit Lili Sandu la greutatea de dinaintea sarcinii. A luat 24 de kg în timpul acesteia

Lili Sandu, dezvăluiri emoționante după nașterea fiului ei: „A fost un haos psihologic”

Lili Sandu, siluetă impecabilă la 6 luni de la naștere. S-a fotografiat în costum de baie

Am cunoscut un doctor care m-a pus pe o dietă vegană. Mi-a fost foarte greu, dar repet, acolo aveam ce să mănânc și gustos. Sunt supermarketuri întregi în care te servești cu totul vegan și gustos. Așa au început acele căutări. Mi-am dat seama că era ceva și la nivel psihologic, la nivel spiritual. Așa am început vindecarea”, a continuat.

După revenirea în România, actrița a renunțat la veganism. „Nu am rămas vegană, după ce m-am întors în România mi-a fost foarte greu, dar cei 7 ani au fost stricți. Citeam orice etichetă apoi. (…)

Am început încet. Am introdus ouă, brânză de capră, acum pot să spun că mănânc carne. Am mâncat carne în timpul sarcinii. Mi-aducea mama carne de la țară, curată.

La început, în momentul în care ai o problemă de sănătate, trebuie un pic să faci militărie cu organismul pentru că îți dictează creierul: «Ce, nu-mi dai zahăr?».

Eu aveam și o dependență de zahăr. Dacă îmi cumpăram un tort, până nu îl mâncam…, nu exista să iau de două ori și după să mă opresc. Acum pot să-mi păstrez un echilibru”, a mai spus actrița.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!