Cum arată fiica lui Mugur Mihăescu, actorul din „Vacanța Mare”

De Mădălina Manole pe
Pe Mugur Mihăescu nu-l amintim din sitcomul de comedie "Vacanța Mare" difuzat de Pro Tv, însă, din păcate, în ultimii ani a fost din ce în ce mai puțin prezent pe micile ecrane, dedicându-și timpul stand-up-ului, dar și vieții de familie.

Mugur Mihăescu, în vârstă de 51 de ani, cunoscut pentru interpretarea de excepție a personajelor Leana și Garcea, joacă în realitate cu mult talent și devotament rolul de familist convins. Actorul este însurat cu Rodica Mihăescu și au împreună o fiică, pe nume Ivona, în vârstă de 21 de ani.

Cum arată fiica lui Mugur Mihăescu, actorul din "Vacanța Mare"

Ivona Mihăescu studiază și lucrează în Londra și chiar dacă Mugur și-ar fi dorit ca fiica sa să urmeze cursurile Facultății de Medicină, aceasta a preferat să învețe administrarea afacerilor. De altfel, tatăl său nu i-a interzis niciodată nimic, însă o singură mare rugăminte a avut: „Fiicei mele nu i-am interzis nimic cu desăvârșire. Pentru mine există o singură poruncă: „Nu face rău!”. Și dacă ea va înțelege această poruncă, dată de o morală și de o bună creștere, cred că a înțeles esențialul”, – povestea în trecut Mugur Mihăescu într-o emisiune de televiziune.

Cum arată fiica lui Mugur Mihăescu, actorul din "Vacanța Mare"

Ivona, fiica lui Mugur Mihăescu, a absolvit în anul 2016 Liceul „Gherghe Lazăr”, secția Științe ale Naturii, iar examenul de Bacalaureat l-a promovat cu mediat 9,95.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO