Cum arată fiica lui Katy Perry și Orlando Bloom? Are ochii albaștri ai lui Katy

De Adelina Duinea, pe

Katy Perry și actorul Orlando Bloom au devenit părinți în luna august a anului acesta. Artista a dat naștere unei fiice, Daisy Dove Bloom.

„Plutim datorită iubirii și nedumeririi după nașterea în siguranță a fiicei noastre sănătoase”, au declarat cei doi.

Cum arată fiica lui Katy Perry și Orlando Bloom? Are ochii albaștri ai lui Katy

Într-un interviu oferit recent, Orlando a dezvăluit cu cine seamănă fiica lui și a solistei. Actorul a dezvăluit că micuța Daisy seamănă atât cu Katy și cu el, cât și cu mama lui Sonia.

Cum arată fiica lui Katy Perry și Orlando Bloom? Are ochii albaștri ai lui Katy

„Este un copil drăguț”, a spus Ellen DeGeneres, moderatoarea interviului. „Katy mi-a trimis o fotografie și arată exact ca … ochii ei arată ca ai lui Katy, nu crezi?”

După ce a aprobat, actorul a adăugat: „Dar a fost amuzant pentru că imediat ce s-a născut am fost ceva de genul: «Oh, este eu! Este o mini-eu».

Apoi, din fericire, am văzut că are ochii albaștri ai lui Katy, ceea ce a fost perfect”.

„Dar apoi ni s-a părut că arată puțin ca mama”, a mai spus. „Apoi am fost de-a dreptul confuz. Katy hrănea la sân acest bebeluș mini-eu care seamănă cu mama … cu cine va mai semăna în continuare?”

Fiica perechii a venit pe lume miercuri, 26 august. Astfel, Katy a devenit pentru prima oară mamă, iar actorul pentru a doua oară tată.

Orlando a mai fost căsătorit anterior cu modelul australian Miranda Kerr, din 2010 până în 2013, model alături de care are un fiu, Flynn Christopher, în vârstă de 9 ani.

Orlando și Katy sunt logodiți din luna februarie a anului 2018. Perechea și-a început relația după ce s-a cunoscut la o petrecere a Globurilor de Aur, în ianuarie 2016.

S-au despărțit în martie 2017, însă în decembrie 2017 au petrecut împreună sărbătorile în Japonia.

Cei doi au anunțat că formează din nou un cuplu în februarie 2018. Perry a mai fost căsătorită cu artistul Russell Brand, din octombrie 2010 până în iulie 2012.

Foto: Instagram

Citește și:

Adelina Chivu, surpriză emoționantă pentru aniversarea de 34 de ani a Adelei Popescu

Prima declarație a lui Pavel Stratan după logodna Cleopatrei cu Edward Sanda

Ilinca Vandici, despre depresia prin care a trecut: „Soțul a remarcat că este o problema cu mine, de care nici eu nu știam”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!