Cum arată femeia care i-a dăruit prima fetiță lui Liviu Vârciu

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Joi, 15 februarie 2018, 16:06
Cu toate că este frumoasă și avea toate șansele să ajungă celebră, cea care i-a dăruit prima fetiță lui Liviu Vârciu este o femeie care preferă discreția și care a ales să-și crească copilul departe de lumina reflectoarelor.

Cu mult înainte de a ajunge la altar cu Adelina Pestrițu, încă de pe vremea cânt făcea furori cu formația L.A, Liviu Vârciu a trăit o poveste de dragoste cu Ramona Teiceanu, Ami așa cum o alintau cei apropiați, originară din Arad. În urma acestei romanțe s-a născut și prima fetiță a artistului: Carmina.

Liviu Varciu alaturi de fiica sa mai mare, Carmina

Liviu Vârciu alături de fiica sa mai mare, Carmina

Ami avea doar 22 de ani atunci când a rămas însărcinată, iar Liviu era un tânăr rebel și aproape imposibil de supus, fiind chiar mai mic cu un an decât aceasta. În ciuda vârstei fragede, Ami a preferat să păstreze sarcina, ulterior cei doi despărțindu-se.

Liviu Varciu alaturi de Ami si Carmina

Liviu Vârciu alături de Ami și Carmina

Ami era un fotomodel apreciat la vremea respectivă, însă a trebuit să renunțe la cariera sa pentru a o putea crește așa cum se cuvine pe micuța Carmina care, astăzi a ajuns la vârsta adolescenței. Și dacă prima parte din viață i-a fost mai aproape mamei și a locuit în Arad, iată că acum aceasta s-a mutat în București, alături de Liviu, pentru a-și continua studiile.

 

Ramona si Carmina

Ramona Teiceanu (Ami) și Carmina

Liviu Vârciu a devenit în urmă cu 5 luni tată pentru a doua oară, după ce iubita sa, Anda Călin, a adus pe lume o fetiță pe care o vor boteza în curând cu numele Anastasia.

Citește și Liviu Vârciu își dorește să înfieze un băiețel. FOTO

Citește și – Liviu Vârciu amână botezul fetiței sale. Care e motivul deciziei

Sursă foto: Facebook, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!