Cum arăta David Beckham în urmă cu 20 de ani. Abia dacă-l recunoști

De pe Ultimul update Joi, 01 martie 2018, 15:19
David Beckham este unul dintre cei mai apreciați fotbaliști la nivel internațional și un adevărat sex-simbol masculin, însă nu dintotdeauna s-a bucurat de aceaste calități, cel puțin nu de cea din urmă.

David Beckham este în prezent deținătorul unui sex-appeal imposibil de trecut cu vederea și se poate mândri cu niște trăsături puternice, masculine, care-i completează întocmai fizicul de invidiat. Însă, întorcându-ne în timp, pe vremea când soțul Vicktoriei Beckham avea doar 24 de ani și devenea tată pentru întâia oară, nu putem să nu fim surprinși de înfățișarea acestuia. Ba, chiar mai mult, dacă n-am ști că este vorba de el, nimic altceva nu l-ar trăda.

David Beckham la 24 de ani

În fotografie, David, care anul acesta va împlini 43 de ani, apare alături de Brooklyn Joseph, fiul său cel mare, iar imaginea a fost postată de fotbalist cu ocazia împlinirii vârstei de 18 ani a acestuia. Și ca o glumă, am alăturat fotografia cu pricina unei fotografii recente, în care David Beckham își ține nepotul în brațe.

David Beckham in trecut si prezent

Ce părere aveți? Cu siguranță, se observă cei aproape 20 de ani trecuți, însă prezentul ne place mai mult și merită toate aplauzele noastre.

David Beckham alaturi de mama sa

David Beckham alături de mama sa

David și Victoria Beckham, care va împlini în curând 44 de ani,  sunt unul dintre cele mai longevive cupluri de la Hollywood, iar ca dovadă, anul trecut cei doi și-au reînnoit juramintele de credință.

David si Victoria Backham in ziua nuntii

David și Victoria Backham în ziua nunții, 1999

David și Vicktoria Beckham sunt căsătoriți din anul 1999 și au împreună patru copii, trei băieți și o fată, pe nume Brooklyn Joseph (19 ani), Romeo James (15 ani), Harper Seven (6 ani) și Cruz David (13 ani).

Citește șiImagini cu familia Beckham la plajă

Citește și – Jane Seymour a pozat în Playboy la 67 de ani. Cum arată azi Dr. Quinn

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro