Cum arată „Cel mai sexy bărbat în viață”

De Ioana Tătaru, pe Ultimul update Marți, 06 noiembrie 2018, 15:23
Actorul britanic Idris Elba, în vârstă de 46 de ani, a fost ales „cel mai sexy bărbat în viață”, pe anul 2018, de revista People. Actorului nu i-a venit să creadă când a aflat acest lucru și a declarat că a fost o surpriză frumoasă! 

Idris Elba este al treilea bărbat de culoare care primește acest titlu

 

Idris Elba este al treilea bărbat de culoare care primește acest titlul. În anul 1996, Danzel Washington a mai primit acest premiu, iar în 2016 a fost obținut de Dwayne Johnson. Actorului londonez nu i-a venit să creadă când a primit această veste: „Nu este adevărat! Chiar așa?! (…). M-am uitat în oglindă, m-am analizat și mi-am spus: Da, ești sexy azi! Să fiu sincer, a fost doar un sentiment plăcut, o surpriză frumoasă”, a completat actorul.

Cum arată „Cel mai sexy bărbat în viață”

Anul trecut, titlul i-a fost atribuit cântărețului Blacke Shelton.

Idris Elba este un actor de film și de dublaj, DJ și muzician englez. Acesta a fost recompensat, în 2010, cu un Glob de Aur pentru rolul din „Luther”. Printre filmele în care a jucat se numără: „Pacific Rim”, „Thor”, „Prometheus”, „Rockenrolla” și „Mandela: Long Walk to Freedom”. Acesta a jucat și în serialul american „The Wire”.

Citește și: „Sofia Vergara, cel mai bine plătit actor american de televiziune pentru al șaptelea an consecutiv”

„Camila Cabello a fost desemnată cel mai bun artist al anului 2018

Sursă foto: Twitter, Shutterstock.com, Hepta.ro, Northfoto.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!