Cum arată acum solista celebrei piese „Barbie girl”

De Adelina Duinea, pe

În mai 1997, trupa Aqua a lansat celebra piesă „Barbie girl”. Melodia aniversează luna aceasta 24 de ani de la apariție. Trupa este alcătuită din soliștii Lene Nystrøm (47 de ani) și René Dif (53 de ani), pianistul Søren Rasted (51 de ani) și chitaristul Claus Norreen (50 de ani).

Artiștii au cântat împreună între anii 1989 și 2001, 2008 și 2012, și din 2016 până în prezent. Recent, pe Tik Tok, Lene a ajuns virală refăcând o scenă din videoclipul piesei. Melodia a fost scrisă de Søren, Claus, René și Lene și produsă de Johnny Jam, Delgado, Rasted și Norreen.

Cum arată acum solista celebrei piese „Barbie girl”

În două zile, videoclipul lui Lene a adunat aproape un milion de vizualizări și peste 180 de mii de aprecieri. „N-a îmbătrânit deloc; Cum de ești încă atât de tânără?; Arătați exact ca în videoclip! Și încă vă rupeți din timp pentru a răspunde fanilor! Sunteți grozavi!

Cum arată acum solista celebrei piese „Barbie girl”

Ești în continuare atât de frumoasă!; Încă iubesc piesa asta legendară; Literalmente reprezinți copilăria mea; Întotdeauna am crezut că ești cea mai frumoasă femeie din lume și încă mai cred asta!”, au fost doar câteva dintre comentariile postării.

Fotografii recente cu Lene găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

Citește și:

Alexandra Stan a răspuns speculațiilor că ar fi într-o relație cu Tristan Tate

Ioana și Ilie Năstase divorțează deși au petrecut Paștele împreună

Jennifer Lopez a reluat legătura cu actorul Ben Affleck, fostul ei logodnic

Foto: Instagram; Captură Tik Tok/YouTube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!