Cum a slăbit Oana Roman 20 de kilograme într-un an?

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 30 septembrie 2021, 13:28

Recent, în mediul online, Oana Roman (44 de ani) a dezvăluit cum a slăbit 20 de kilograme în anul 2020. Vedeta TV spune că nu a apelat la operația de micșorare a stomacului pentru că organismul nu-i permite să o facă.

Cum a slăbit Oana Roman 20 de kilograme într-un an?

„Transformare realizată într-un an. Nu o lună, două, trei. Fără operație, fără editare la poze. Doar cu proceduri de remodelare corporală (…), DIETĂ INTERMITENT FASTING SAU POST INTERMITENT ȘI CEAI [de slăbit].

Oana Roman

Toate împreună rezultat: minus 20 de kilograme, minus 14 cm în talie și șolduri”, a dezvăluit Oana pe Instagram, în dreptul unui colaj cu două fotografii, una înainte și una după dietă.

„Dragii mei, zilele acestea am primit foarte multe mesaje din partea voastră, toate cu aceeași întrebare: «Cum ai slăbit?». Ei bine, eu v-am tot explicat de-a lungul acestor luni cum am reușit să slăbesc.

Unii dintre voi sunteți ușor sceptici în legătură cu acest subiect și mă tot întrebați în continuare cum am slăbit. Nu mi-am făcut operație de micșorare a stomacului pentru că eu nu am voie să mă ating de zona aceea deoarece am o operație foarte, foarte complicată la nivelul abdomenului și nu am voie să fac așa ceva.

Am reușit să slăbesc cu două lucruri. Țin un fel de dietă pe care mi-am inventat-o singură în sensul în care mănânc din toate, dar foarte, foarte puțin. Practic, mănânc un fruct sau o jumătate de covrig dimineața.

La prânz mănânc o ciorbă, o supă sau o friptură și seara, în general, nu prea mai mănânc nimic. În același timp, fac acele proceduri de remodelare corporală”, a mai povestit Oana Roman.

Fosta prezentatoare de televiziune și Marius Elisei (34 de ani) formează un cuplu de mai mulți ani. Perechea are împreună o fiică, Isabela (6 ani), și, în ciuda problemelor pe care care le-au întâmpinat în relație, cei doi au ales să rămână împreună.

Foto: Instagram

Citește și:

Oana Roman, despre copilăria ei: „Am primit o educație foarte strictă”

Iulia Vântur a revenit pe platourile de filmare. Ce spune despre relația cu Salman Khan?

Ce-și dorește Marian Manole, fratele Mădălinei Manole, după ce și-a pierdut sora, mama și tatăl?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!