Cum a slăbit Oana Roman 20 de kilograme într-un an?

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 30 septembrie 2021, 13:28

Recent, în mediul online, Oana Roman (44 de ani) a dezvăluit cum a slăbit 20 de kilograme în anul 2020. Vedeta TV spune că nu a apelat la operația de micșorare a stomacului pentru că organismul nu-i permite să o facă.

Cum a slăbit Oana Roman 20 de kilograme într-un an?

„Transformare realizată într-un an. Nu o lună, două, trei. Fără operație, fără editare la poze. Doar cu proceduri de remodelare corporală (…), DIETĂ INTERMITENT FASTING SAU POST INTERMITENT ȘI CEAI [de slăbit].

Toate împreună rezultat: minus 20 de kilograme, minus 14 cm în talie și șolduri”, a dezvăluit Oana pe Instagram, în dreptul unui colaj cu două fotografii, una înainte și una după dietă.

Cum a slăbit Oana Roman 20 de kilograme într-un an?

„Dragii mei, zilele acestea am primit foarte multe mesaje din partea voastră, toate cu aceeași întrebare: «Cum ai slăbit?». Ei bine, eu v-am tot explicat de-a lungul acestor luni cum am reușit să slăbesc.

Unii dintre voi sunteți ușor sceptici în legătură cu acest subiect și mă tot întrebați în continuare cum am slăbit. Nu mi-am făcut operație de micșorare a stomacului pentru că eu nu am voie să mă ating de zona aceea deoarece am o operație foarte, foarte complicată la nivelul abdomenului și nu am voie să fac așa ceva.

Am reușit să slăbesc cu două lucruri. Țin un fel de dietă pe care mi-am inventat-o singură în sensul în care mănânc din toate, dar foarte, foarte puțin. Practic, mănânc un fruct sau o jumătate de covrig dimineața.

La prânz mănânc o ciorbă, o supă sau o friptură și seara, în general, nu prea mai mănânc nimic. În același timp, fac acele proceduri de remodelare corporală”, a mai povestit Oana Roman.

Fosta prezentatoare de televiziune și Marius Elisei (34 de ani) formează un cuplu de mai mulți ani. Perechea are împreună o fiică, Isabela (6 ani), și, în ciuda problemelor pe care care le-au întâmpinat în relație, cei doi au ales să rămână împreună.

Foto: Instagram

Citește și:

Oana Roman, despre copilăria ei: „Am primit o educație foarte strictă”

Iulia Vântur a revenit pe platourile de filmare. Ce spune despre relația cu Salman Khan?

Ce-și dorește Marian Manole, fratele Mădălinei Manole, după ce și-a pierdut sora, mama și tatăl?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!