Cum au ales Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva numele copilului lor

De Oana Savin pe
Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva au devenit, joi, părinții unui băiețel perfect sănătos. Micuțul a primit numele Alexandru.

Proaspeții părinți nu au ales întâmplător acest nume pentru fiul lor. Numele „Alexandru” este un tribut adus fratelui artistului, care a decedat în urma unui accident rutier.

Alexandru a murit în urmă cu 18 ani, pe când avea doar 25 de ani. Acesta se afla în mașină cu un prieten. Bărbatul a pierdut controlul volanului și s-a izbit de un stâlp de beton. Loviturile au fost atât de puternice încât i-au cauzat moartea fratelui lui Ștefan.

Ștefan Bănică, după nașterea lui Alexandru

Bebelușul Alexandru este primul copil al artistului cu Lavinia Pîrva. La scurt timp de la venirea pe lume a acestuia, cântărețul a postat un mesaj pe Facebook, prin care le-a mulțumit fanilor săi pentru susținere.

Sunt fericit pentru că a venit pe lume fiul meu cel mai mic, haios și sănătos, Alexandru Bănică. Eu și soția mea vă mulțumim tuturor celor care ați fost alături de noi în această perioadă , pentru faptul că ne-ați respectat intimitatea și pentru toate mesajele frumoase”, a scris Ștefan Bănică pe rețeaua de socializare.

Artistul mai are doi copii: pe Radu Ștefan, în vârstă de 16 ani, din căsnicia cu Camelia Constantinescu, și pe Ana Violeta, de 11 ani, din mariajul cu Andreea Marin.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO