Cu ce se ocupă, de fapt, Alex Delea de la „Survivor România 2022”

De Unica.ro, pe

Alex Delea (25 de ani) este unul dintre concurenții show-ului „Survivor România 2022”, care a avut premiera pe 16 ianuarie, la Pro TV. Competiția găzduită de Daniel Pavel (45 de ani) a debutat cu 24 de concurenți, 12 Faimoși și 12 Războinici. Alex luptă pentru premiul în valoare de 100.000 de euro în echipa Războinicilor.

Cu ce se ocupă, de fapt, Alex Delea de la „Survivor România 2022”

Tânărul este unul dintre cei mai buni concurenți ai acestui sezon, marcând puncte importante pentru echipa sa. Alex Delea a obținut imunitatea pentru Războinici la jocul de imunitate din 14 februarie. A fost apreciat atât de coechipierii săi, cât și de susținătorii din mediul online.

Cu ce se ocupă, de fapt, Alex Delea de la „Survivor România 2022”

Alex a fost timp de mai mulți ani stabilit în Spania, unde profesează ca barman. Pe contul său de Instagram, tânărul are o serie de fotografii din locurile pe care le-a vizitat până în prezent, dar și câteva instantanee din Barcelona, orașul său de suflet. Dincolo de meseria de barman, Alex este un împătimit al sportului. Fizicul său este dovada că acordă o atenție deosebită unei alimentații echilibrate și unui stil de viață activ.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

S-a aflat secretul! Una dintre concurentele de la „Survivor” a participat în trecut la emisiunea „Burlacul” – despre cine este vorba

Elena Chiriac, atacată de Xonia. Sportiva a nominalizat-o pe solistă pentru eliminarea de la Survivor România 2022

Ce înjurătură le-a adresat Blaze „Faimoșilor” de la Survivor România. De acolo a pornit scandalul

Alex Delea și Alexandra Duli, mai mult decât prieteni?

Alex Delea ar fi fost implicat într-un triunghi amoros. Informațiile au fost oferite publicului de Ana Dobrovie, recent eliminată din echipa Războinicilor.

„Lui Duli i-ar plăcea de mine. Și am dormit și noi o noapte afară. Eu eram rupt de somn. M-am pus și era și ea. Am zis: «Hai, vino aici!». Și am luat-o în brațe, că, na, e frig. După aceea au apărut niște glume cu Ionuț. «Hihi, haha», pentru că s-a dus o dată pe plajă Ionuț, s-a dus și Alexandra. Ana a aruncat o scânteie în fân. A zis: «Tu vrei să stai cu Delea, dar, de fapt, îți place de Ionuț»”, a declarat Alex Delea recent, potrivit Fanatik.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!