Cristina Șișcanu a răbufnit în mediul online, după ce a fost judecată că a plecat în vacanță la Viena

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 28 februarie 2022, 15:34

Înainte ca Ucraina să fie atacată de Rusia, Cristina Șișcanu (37 de ani) și Mădălin Ionescu (51 de ani) au planificat o călătorie la Viena, unde au petrecut recent câteva zile. În urma unui val de hate, jurnalista a răbufnit în mediul online.

Cristina Șișcanu a răbufnit în mediul online, după ce a fost judecată că a plecat în vacanță la Viena

„Ipocritelor mustăcioase, stați cu fundul pe canapea și vă roade pe voi de ce m-am dus eu la Viena? Cum, cum să ai tupeul să judeci un om și să îl pui la zid când tu stai la căldurică și cu mâncărică? Trebuia să merg pe front, nu la Viena, așa-i? Iar voi, ipocritelor, să mâncați floricele cu telefoanele în mână și să scrieți în comentarii că sunt nebună și că vreau să fiu în centrul atenției. Una mi-a scris cum am îndrăznit eu să merg într-o vacanță romantică cu soțul meu când ei nu îi arde nici de sex în aceste momente. Nici mie. Te-ai liniștit? Deplasarea la Viena nu a fost romantică deloc”, a început Cristina Șișcanu.

Cristina Șișcanu

„Ieri aproape m-am prăbușit pe stradă când l-am sunat pe unchiul meu din Ucraina care, împreună cu toată familia, puneau cartoane în geamuri ca noaptea să nu se vadă că este lumină în casă. Își pregăteau și culcuș în beci. Până ieri au fost toți puternici și stăpâni pe situație… însă, la auzirea veștii că au intrat și cecenii alături de trupele ruse, au clacat! Soldații ceceni sunt cei mai cruzi: nu au mamă, nu au tată! Maimuțelor, știți sentimentul acela când cineva dintre apropiați se află în pericol de moarte și tu nu poți face nimic pentru că nu poți??? Nu pentru că nu vrei, ci pentru că nu pooooți!!!”, a continuat.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Mădălin Ionescu s-a infectat cu Omicron și încă nu s-a refăcut complet după trei săptămâni de boală: „Am slăbit 5 kg!”

Cristina Șișcanu, despre decesul socrului ei: „Nu e ușor, nu e ușor deloc”

Reacțiile vedetelor la războiul dintre Rusia și Ucraina. „Îmi plânge sufletul”

Familia Cleopatrei Stratan, aproape de conflictul dintre Rusia și Ucraina. „E stare de alertă în Moldova”

„Tot ce pot să fac este să fiu tare, să le țin psihicul ridicat! Am vrut să îi iau pe toți la mine când a început atacul, dar sunt la 600 de km de granița României și nu au mai apucat să plece, pentru că drumurile erau blocate, benzina se raționalizase la 20 de litri per șofer, iar bărbații până în 60 de ani nu au mai avut voie să părăsească țara. Singura soluție a fost ca toată familia să se adune într-un singur loc, care, până în acest moment, nu a fost ținta atacurilor, dar panica și spaima sunt mari!”, a completat.

„Au rămas fără Internet. La TV știrile apar cu întârziere. Așa că, în toată această perioadă, am fost într-o permanentă legătură telefonică cu ei, furnizându-le imediat veștile… și s-au remontat psihic când i-am anunțat că regimentul cecen a fost anihilat de trupele de elită ucrainene. Mădălin a insistat să mergem, totuși, în deplasarea pe care o programasem de ceva timp, ca să mă țină cu psihicul sus și să pot fi un sprijin moral puternic pentru ai mei din Ucraina…”, a încheiat.

Împreună, Cristina și Mădălin au o fiică, Petra, în vârstă de 4 ani. Prezentatorul TV mai are alți doi copii, un fiu și o fiică, Ștefania (23 de ani) și Filip (18 de ani), din primul mariaj.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!