Cine va prezenta Cerbul de Aur 2019

De Mădălina Manole, pe
A 19-a ediţie a Festivalului va avea loc în perioada 22 – 25 august, în Braşov, şi va aduce pe scena din Piaţa Sfatului mari artişti ai muzicii din România şi din străinătate, primele nume anunţate de organizatori fiind Ştefan Bănică jr. şi Irina Rimes. 

Eda Marcus şi Elvin Dandel formează un nou cuplu în show-biz-ul românesc pe scena Cerbului de Aur 2019. Dacă Eda, îndrăgita prezentatoare a Televiziunii Române, este pentru prima dată pe scena de la Braşov, Elvin revine în Piaţa Sfatului după ce, în 1996, a fost unul dintre artiştii invitaţi, iar în 2008 a prezentat Festivalul, alături de Alina Sorescu şi Ruxandra Gheorghe.

Eda părăseşte temporar pupitrul Ştirilor sportive TVR pentru a trăi emoţiile Cerbului şi a fi acolo unde a visat mereu să ajungă: „Anul acesta îmi voi serba ziua de naştere în cel mai frumos mod cu putinţă: pe scena Cerbului de Aur! Nu am ratat nicio ediţie şi îmi aduc aminte de momentul în care Cerbul de Aur era câştigat de Monica Anghel, în 1996, iar eu, în vârstă de 14 ani, eram în public. Eram atât de emoţionată şi plângeam de fericire, gândindu-mă timid că poate cândva, când voi creşte mare, voi avea ocazia să fiu şi eu parte din ceea ce înseamnă Cerbul de Aur. Şi am avut! La ani distanţă, am lucrat ca redactor pentru festival, iar acum voi fi pe scenă!”, – a transmis frumoasa vedetă TVR.

Cine va prezenta Cerbul de Aur 2019

Elvin Dandel, actor, muzician, prezentator, a preluat ştafeta de la tatăl său Ricky Dandel în toate domeniile artistice: „Sunt foarte fericit să fiu pentru a doua oară  pe scena Festivalului în calitate de prezentator, să simt de aproape pulsul acestui eveniment de tradiție”, – declară Elvin, care își amintește și de prima sa apariție la Cerb, în 1996: „Aveam 15 ani şi am interpretat alături de tatăl meu cunoscuta „Perinița“, într-o prelucrare techno, aranjament care mi-a aparținut, show-ul nostru fiind chiar în deschiderea recitalului lui Tom Jones. Faptul că am fost invitat din nou pe scena prestigiosului festival ca prezentator mă onorează. Doresc întregii echipe de organizare și participanților o ediție reușită, care să rămână și peste ani în memoria publicului”, – a încheiat Elvin.

Cine va prezenta Cerbul de Aur 2019

Eda și Elvin vor prezenta cele două zile de concurs din cadrul Festivalului (joi-vineri, 22-23 august) şi Seara de Gală (sâmbătă, 24 august). Pe lângă recitalurile vedetelor invitate, 12 finalişti ai concursului internaţional de interpretare vor cânta pentru premii de peste 55 de mii de euro.   Pentru concurenţii din acest an, echipa TVR a pregătit un format cu două zile de concurs, o Gală de premiere şi evenimente adiacente. Festivalul se va încheia cu un spectacol folcloric care va reuni muzica populară tradiţională românească şi prelucrări de actualitate ale acestui gen muzical.

Sursă foto: TVR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!