Cine sunt și cum arată partenerele celor mai sexy bărbați din lume

De Ioana Tătaru, pe Ultimul update Miercuri, 07 noiembrie 2018, 14:02
De-a lungul anilor, revista People a desemnat la categoria „cel mai sexy bărbat în viață”, unii dintre cei mai cunoscuți și frumoși bărbați din lume. Dar cum arată și cine sunt „cele mai norocoase partenere”?

Sabrina Dhowre, logodnica lui Idris Elba

Sabrina Dhowre

Chiar dacă, „cel mai sexy bărbat al anului 2018”, Idris Elba, a declarat că nu se va mai căsători niciodată după ce a divorțat de două femei, în luna februarie a acestui an, actorul i-a cerut mâna iubitei lui, Sabrina Dhowre (în vârstă de 29 de ani), înainte de o proiecție a filmului său, „Yardie”. Sabrina este fostă Miss Vancouver și are o relație cu Idris Elba din anul 2017.

Sabrina Dhowre si Idris Elba

Victoria Beckham, soția lui David Beckham

Cine sunt și cum arată partenerele celor mai sexy bărbați din lume

David Beckham a fost declarat în anul 2015, „cel mai sexy bărbat în viață”. Fosta componentă Spice Girls și actual designer de modă s-a căsătorit cu David în anul 1999 și au împreună 4 copii. Aceasta a declarat pentru revista People faptul că se înțeleg mai bine ca niciodată și sunt „2 parteneri potriviți”.

Victoria si David Beckham

Elsa Pataky, soția lui Chris Hemsworth

Elsa Pataky

Actrița din Furious 7 nu este doar frumoasă, ci și destul de norocoasă deoarece este căsătorită cu Chris Hemsworth, „cel mai sexy bărbat al anului 2014”. Elsa Pataky este o actriță de origine spaniolă din partea tatei, română și maghiară din partea mamei. S-a născut la Madrid și este fiica unui biochimist spaniol, ( Jose Francisco Lafuente) și unei publiciste din România (Cristina Pataky Medianu). Elsa Pataky a luat lecții de actorie, vorbește fluent spaniola, româna, engleza, italiana și franceza.

Elsa Pataky si Chris

Behati Prinsloo, soția lui Adam Levine

Behati Prinsloo

Adam Levine a fost declarat în anul 2013 „cel mai sexy bărbat”, iar soția lui arată pe măsura sa! Behati Prinsloo este un fotomodel din Namibia și apare pe lista modelelor casei de modă Victoria’s Secret.

Adam Levine si sotia lui

Blake Lively, soția lui Ryan Reynolds

Blake Lively

Blake Lively și Ryan Reynolds formează unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood! Blacke Lively este soția „celui mai sexy bărbat al anului 2010”, o cunoscută actriță și manechin american. Ea s-a făcut remarcată în „Gossip Girl” și în filme precum: „The Sisterhood of the Travelling Pants”, „Green Lantern”, „Accepted” sau „Savages”.

Blake Lively si Ryan

Citește și: „Cum arată cel mai sexy bărbat în viață

„Cum arată soțiile celor mai bogați oameni din lume”

Sursă foto: Northfoto.com, Hepta.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!