Cine este și cum arată sosia lui Kate Middleton. Femeia este deseori confundată cu Prințesa de Wales

De Oana Savin, pe

Kate Middleton este una dintre cele mai cunoscute personalități din întreaga lume, astfel că oamenii se bucură atunci când o întâlnesc pe Prințesa de Wales. Doar că, s-a întâmplat ca unele persoane să aibă surpriza de a realiza că cea pe care au văzut-o nu era, de fapt, Prințesa de Wales, ci sosia ei.

Heidi Agan seamănă leit cu soția Prințului William și a realizat acest lucru în urmă cu mai bine de 10 ani, pe când lucra ca chelneriță, iar oamenii voiau să facă poze cu ea.

Cine este Heidi Agan, sosia lui Kate Middleton

În anul 2011, la scurt timp după nunta lui William și a lui Kate Middleton, persoanele care mergeau la restaurantul la care lucra Heidi au început să ceară să fie serviți de ea.

Cine este și cum arată sosia lui Kate Middleton. Femeia este deseori confundată cu Prințesa de WalesIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 5)

După ce și-a dat seama că ar putea profita de pe urma aspectului ei fizic, femeia a decis să contacteze o agenție. În scurt timp, Heidi Agan a început să primească oferte de muncă pentru a participa la petreceri private și la evenimente promoționale în întreaga lume.

Sosia Prințesei de Wales chiar a participat la o petrecere împreună cu sosiile Reginei Elisabeta a II-a și a lui Harry Potter, potrivit Mirror.co.uk.

Heidi Agan este originară din Cheslyn Hay, Staffordshire și are 42 de ani.

„De obicei ceea ce facem noi este o urmare a ceea ce fac ei, așadar cu cât sunt ei mai ocupați, cu atât mai mult de lucru avem și noi”, a afirmat femeia.

Treaba lui Heidi este de a rămâne la zi cu înfățișarea lui Kate Middleton – să aibă aceeași tunsoare, același stil vestimentar și chiar și burticile de gravidă.

Heidi spune că „efectul Kate” – fascinația publicului cu alegerile vestimentare ale Prințese de Wales – pun presiune pe ea pentru a achiziționa cele mai noi ținute cât timp se mai găsesc în magazine.

Heidi Agan a primit amenințări cu moartea

Femeia a dezvăluit că a primit foarte multe mesaje în care era amenințată cu moartea.

„Este lumea social media, există întotdeauna oameni care spun: de ce încerci să fii altcineva?”, a afirmat Agan.

Sosia Prințesei de Wales spune că prima dată când a primit o astfel de amenințare a fost șocată să vadă câtă ură poate veni din partea oamenilor, însă în timp s-a obișnuit.

„Toată lumea are o părere”, a spus ea.

„Dacă copiii mei văd ceva negativ pot vorbi cu ei despre experiența mea”, a mai spus Heidi Agan.

De asemenea, de când și-a asumat rolul de sosie a lui Kate Middleton, Heidi Agan a primit o mulțime de cereri în căsătorie.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu sosia Prințesei de Wales

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!