Charlene de Monaco a bifat o nouă schimbare de look. Transformările care „vorbesc” despre nefericirea Prințesei

De Simona Tudorache, pe Ultimul update Miercuri, 31 mai 2023, 14:24

Charlene și Albert de Monaco au participat, în urmă cu două zile, la cina de gală pentru Marele Premiu de Formula 1 de la Monte Carlo.

Prințesa, în vârstă de 45 de ani, a purtat o rochie de la Valentino, care îi lăsa umărul la vedere. Charlene a uimit cu brațele sale tonifiate, semn că orele de antrenament la care nu renunță și înotul de performanță pe care l-a practicat cândva au avut rezultatele dorite.

Charlene, o rochie în alb și negru și un exemplu de eleganță

Ea a accesorizat maxi-rochia în două tonuri cu cercei cu diamante și o brățară opulentă și a atras toate privirile atunci când și-a făcut apariția alături de soțul ei, Prințul Albert de Monaco.
Prințesa a atras atenția și cu noul look. Charlene și-a schimbat culoarea părului după mulți ani și a trecut de la blond la șaten.

Charlene avea părul lung și blond când era fericită

Când s-a căsătorit pentru prima dată cu Prințul Albert, în vârstă de 64 de ani, în 2011, Prințesa avea părul lung și blond, iar în ziua cea mare a optat pentru un coc spectaculos.

Cu toate acestea, de la nuntă, Charlene a trecut prin câteva schimbări radicale, asta în timp ce mariajul ei a continuat să fie zguduit de zvonuri despre infidelitate și copii din flori.

Deși loviturile se întețeau, cei de la Palat au negat în mod constant informațiile din presă despre o ruptură între Charlene și Prințul Albert.

Citeşte și: Charlene, surprinsă cu soțul ei. Prințesa și Albert de Monaco demontează zvonurile că se despart

Citeşte și: Charlene și Albert de Monaco au uimit pe toată lumea cu felul în care s-au afișat la un eveniment. Nimeni nu mai crede că se despart

Prințesa s-a tuns apoi scurt sau s-a ras în cap

Schimbările au început pentru prima dată în septembrie 2020, când a sosit la cel de-al 107-lea Tur al Franței la Nisa alături de soțul ei, Prințul Albert. Charlene a șocat atunci cu noul său look.

Prințesa renunțase la pletele sale blonde și avea părul tuns extrem de scurt. Până la sfârșitul anului, căsătoria ei cu Prințul Albert a fost zguduită de un al treilea proces de paternitate.

Acuzațiile susțineau că Albert ar fi avut un copil cu o braziliancă în perioada în care el și Charlene erau deja într-o relație.

La scurt timp după ce acuzațiile s-au dovedit reale, în decembrie 2020, Charlene și-a bărbierit jumătate din cap în stilul unui rocker punk. Coafura ei dramatică nu a trecut neobservată la Târgul de Crăciun.

Citeşte și: Charlene și Albert de Monaco, despărțirea care zguduie familia regală. Anunțul făcut de regali

Citeşte și: Charlene s-a afișat la Milano cu bodyguardul și fără verighetă, iar Albert de Monaco a fost la bal cu sora lui, Caroline

Coafurile vorbesc despre nefericirea Prințesei

Experții au văzut atunci în aspectul îndrăzneț al Prințesei un act de rebeliune pentru un regal. Cu toate astea, noua ipostază spunea multe și despre singurătatea cu care se confrunta soția lui Albert.

Profesioniștii au sugerat la acea vreme că look-ul ei îndrăzneț poate fi modalitatea prin care Charlene încearcă să își comunice trăirile publicului, să spună că se simte „eliberată” și că a „tuns” literalmente restricțiile familiei regale din Monaco.

Foto: Hepta, Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter