Cei mai sexy fotbalişti din UEFA Champions League

De Cristina Popa pe

Cristiano Ronaldo, Mutu, Kaka sau Del Piero ar trebui să reprezinte motive suficient de relevante pentru a putea urmări meciurile de fotbal din Cupa Europeană alături de iubitul tău.
De când a început UEFA Champions League iubitul tău este de neclintit din faţa televizorului? Ei bine, nu eşti singura căreia i se întâmplă asta. Şi, pentru că nu poţi şi nu vrei să ieşi cu fetele aproape în fiecare seară, dar mai ales pentru că îţi doreşti să-ţi petreci timpul liber alături de el, singura soluţie este să i te alături.

Regulile unu, doi, trei şi patru? Nu te supăra, nu te îngrijora şi, cel mai important, nu îi face scandal că nu mai are ochi şi pentru tine.

Regula numărul cinci? Dacă sportul rege nu este tocmai pasiunea ta numărul unu, găseşte-ţi o motivaţie cât se poate de superficială care să te facă să rezişti cu zâmbetul pe buze în faţa micului ecran timp de 90 de minute… o motivaţie de tipul jucători sexy.

Nu e neapărat necesar să întelegi ce se întâmplă pe gazon, atâta timp cât poţi admira nişte bărbaţi frumoşi şi carismatici, precum Cristiano Ronaldo, Mutu, Kaka sau Del Piero.

Şi pentru a ştii ce meciuri merită urmărite, în galeria foto alăturată unica.ro îţi propune 15 aspiranţi la statutul de „cel mai sexy fotbalist”, adunaţi pe sprânceană din „primii 11” al echipelor rămase în competiţia UEFA Champions League. Profită de ocazie şi votează-ţi preferatul.

Foto: NorthFoto, Mediafax, Agerpres

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro