Ce relație are Lidia Buble cu copiii iubitului său, Răzvan Simion

De Mădălina Manole, pe
Lidia Buble și Răzvan Simion formează unul dintre cele mai frumoase, solide și energice cupluri din showbizz-ul autohton. Cei doi au o relație de câțiva ani, ba chiar se pare că s-ar fi căsătorit în secret în Maldive.  

Lidia Buble și Răzvan Simion au reușit să depășească greutăți și obstacole, dar mai ales să închidă ochii și să nu asculte gura lumii, care nu a contenit să o critice pe frumoasa artistă și să o considere vinovată de despărțirea lui Răzvan Simion de soția sa, Diana. În ciuda tuturor răutăților, cei doi se înțeleg de minune, ba mai mult, se pare că Lidia Buble a reușit să le câștige simpatia celor doi copii pe care-i are Răzvan, Ianca și Tudor: “Sunt în relaţii cu cei mici şi comunicăm doar despre nevoile lor! Ianca a intrat la liceu, în toamnă, Tudor e mai pe vlogging. Am învăţat toţi vloggerii din România pentru că mi i-a prezentat el! Sunt total diferiţi, unul foarte calm şi cerebral, Ianca, şi unul mai histrion ca ta-su, Tudor, n-are nicio apăsare pe lumea asta. Cumva au depăşit momentul, au înţeles că lucrurile nu se izbesc de un perete și că în viaţă există mai multe opţiuni!, – a declarat Răzvan Simion în cadrul emisiunii “Xtra Night Show”.

Razvan Simion si copiii sai, Ianca si Tudor

De asemenea, întrebat despre divorțul de fosta sa soție și despre regretele pe care le are cu privire la acest context, prezentatorul matinalului “Neatza cu Răzvan și Dani“ a răspuns foarte ferm: “Dacă aş regreta aş fi încă acolo… lucrurile s-au consumat! Sunt relaţii care ard repede, sunt relaţii care ard repede, dar care stau pe făgaşul ăsta un timp! S-au terminat lemnele din sobă!” – a continuat Răzvan Simion.

Razvan Simion, fosta sotie, Diana, si copiii sai, Ianca si Tudor

Răzvan Simion și Diana au divorțat în anul 2015, după un mariaj care a durat 15 ani.

Sursă foto: Arhivă Unica, Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!