Ce nume ciudate au ales vedetele pentru copiii lor

De Geo Berciu, pe
Din dorinţa de a epata, vedetele au ales mereu nume ciudate pentru copiii lor, negândindu-se nici o secundă măcar la repercusiunile pe care acestea le vor avea asupra dezvoltării ulterioare.

Unul dintre ultimele exemple în acest sens sunt cuplul de actori format din Ryan Reynolds şi Blake Lively, deveniţi de curând părinţii unei fetiţe. Invitat in emisiunea Today Show, Ryan Reynolds a dezvăluit pentru prima dată cum se numeşte fetiţa lor. „Se va numi Butternut Summersquash. Nu, glumesc! Numele pe care l-am ales este James, aşa o va chema. Le-am spus celor apropiaţi, dar nu am vrut să fac din asta un moment în presă. Dar acum vă pot confirma numele” a declarat Reynolds.

Blake-Lively-nume-ciudat-copil

Şi nu este singurul! Anul trecut, actorul Mike Myers, starul francizei „Austin Powers”, a devenit tată pentru a doua oară, după ce soţia lui, Kelly Tisdale, a născut o fetiţă. Numele acesteia? Sunday (Duminică)!

Mike-Myers-nume-ciudat-copil

Cântăreţul Tom Fletcher, din grupul pop-rock McFly, a fost atât de fericit de venirea pe lume a primului lui băieţel, încât a ales numele de Buzz Michaelangelo pentru acesta. Nimeni nu a înţeles de ce.

Tom-Fletcher-nume-ciudat-copil

Fiica cunoscutului Doctor Oz, Daphne, a devenit mămica unei frumoase fetiţe pe care a decis să o boteze Philomena, un nume cu rezonanţe greceşti, ca şi al ei.

daphne-oz-nume-ciudat-copil

Familia actorilor Rachel Bilson şi Hayden Christensen s-a întregit: actriţa a născut primul lor copil, o fetiţă, pe care au numit-o Briar Rose. Unii spun că e drăguţ, alţii sunt de părere că alegerea este total nepotrivită. Una peste alta, Briar Rose este pseudonimul pe care zânele bune i l-au dat prinţesei Aurora, din basmul „Frumoasa din pădurea adormită”, pentru a o proteja de ursitoarea cea rea.

Rachel-Bilson-nume-ciudat-copil

(Sursa foto: Hepta, Northfoto)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!