Ce mai face și cum arată acum Julia Jianu FOTO

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 19 decembrie 2019, 12:39
Julia Jianu a revenit la numele de fată, Chelaru, după ce a divorțat în mare secret de Bogdan Jianu, după 17 ani de relație.

Însă viața i-a mai dat o șansă la dragoste. De mai bine de un an, Julia, în vârstă de 43 de ani, trăiește o frumoasă poveste de iubire cu John. Deși aparițiile lor în public sunt foarte rare și țin la viața lor personală, artista a vorbit despre nuntă, afirmând că este pregătită să îmbrace din nou rochia de mireasă.

M-aș mai mărita o dată, de ce nu? Înainte îmi păsa de gura lumii, dar acum nu mă mai cramponez de nimic, vreau să fac ce simte inima”, a declarat Julia Chelaru pentru Click.

Mai mult, cântăreața a dezvăluit că a primit un inel de la John.

Ce mai face și cum arată acum Julia Jianu FOTO

Am primit un inel de la el, dar nu inelul ăla încă. Eu aș mai face o nuntă, mai ales că el nu a avut niciodată parte de așa ceva. Nu a fost niciodată mire. Când iubești un om vrei să fii cu el și cu acte”, a precizat Julia.

Îmi doresc o nuntă din aia nebunească. Eu am avut o nuntă de poveste, dar ușor cuminte. Acum pentru că sunt altfel, m-am redescoperit, ca să zic așa, parcă aș vrea altceva. Vreau o nuntă aici în București, să fie o locație superbă, să fie vară, dar să fie nebunie de petrecere cu artiști mulți, cântări, toate genurile de muzică”, a mai spus Julia, fostă membră a trupei Sexxy.

Vezi în Galeria FOTO cum arată acum Julia Jianu.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!