Ce mai face Cindy Crawford?

De Unica.ro, pe

Are 41 de ani, un sot care o iubeste foarte mult si doi copii. Chiar daca nu mai este de mult prezenta pe podiumurile de moda, Cindy este inca un model de frumusete pentru femeile din toata lumea.
In anii 90 a cucerit lumea cu zambetul ei stralucitor, cu parul ei bogat si mai ales cu un corp bine antrenat, demn de invidiat. Inainte de a alege cariera de model, Cindy Crowford si-a dorit sa devina inginer chimist, insa sana i-a suras atunci cand a fost fotografiata de un ziarist la un eveniment din oraselul din statul Illinois, unde s-a nascut.

Fotografia nu a ramas neobseravata de agentiile de moda care au tranformat-o intr-un model international. Si astfel, considerata a fi in acei ani de glorie una dintre cele mai frumoase femei din lume, a reusit sa apara pretutindeni.

Imaginea i-a oferit o avere


Si pentru ca imaginea unui supermodel costa, Cindy Crowford a stiut sa profite din plin de frumusetea ei. La fel ca un Ferrari. Este frumos, dar daca nu stii sa-l folosesti ca la carte, nu merita sa-l ai. Cindy a stiut, si se poate spune ca a facut o avere fiind imaginea unor mari firme haute couture, unor firme de  parfumuri si mai ales cu casetele ei de infrumusetare, fitness si calendare. S-a implicat si in actorie. A avut scurte aparitii in seriale de televiziune, iar filmele in care a aparut, nu foarte multe, nu a avut un succes la box office. Acum nu mai este interesata de cariera de actrita, prefera sa aiba grija de cei doi copii ai sai, Presley de 6 ani si Kaya de 5 ani, si sa se ocupe de afaceri profitabile. Are un parfum care ii poarta numele, o linie de bijuterii, o firma de cosmetice si o firma de productie media, afaceri de care se ocupa impreuna cu sotul ei.

Operatii estetice


De-a lungul carierei sale, Cindy Crowford a aparut pe copertile a 600 de reviste. La inceput, alunita de deasupra buzei nu a fost agreata de fashion editorii marilor reviste de moda, ca apoi sa fie considerata un atu! Supermodelul Cindy Crowford, fara acesta alunita, nu aparea in nici o fotografie. A reusit sa faca dintr-un aparent defect un adevarat simbol al frumusetii si sex-appel-ului.
Cindy a recunoscut ca si-a pastrat tineretea cu ajutorul sportului, a dietelor, dar si a operatiiloer estetice. Chiar daca lumea modei i-a adus o gramada de bani, nu a reusit sa-i ia mintile. Ea declara despre modelling: „Modellingul este o iluzie. Este o lume fantastica unde manechinele joaca diverse roluri. Revistele nu fac decat sa inspire femeile in joaca cu fardurile si hainele exact asa cum faceam cand eram mici.”

Foto: NorthFoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!