Ce a spus tatăl Andreei Bălan despre live-ul controversat făcut de George Burcea

De Unica.ro, pe

George Burcea (33 de ani) a ajuns din nou în atenția presei de scandal după ce a susținut un live pe contul său de Instagram în timpul căruia a făcut o serie de declarații controversate instigatoare la violență împotriva femeilor. Totul a pornit de la faptul că Burcea ar fi fost ironizat de internauți pentru că făcut câteva postări în care le arăta tuturor că gătește.

„Eu lupt cu voi, băi fetelor. Eu sunt pentru voi, eu sunt pentru înțelegere și dragoste în cuplu, iar voi mă jigniți că eu gătesc. Fetelor, sincer vă spun, vă doresc să aveți bărbați care, în momentul în care vin de la muncă, să vă ia la palme cu mese, cu scaune, cu capace, cum îi dădea bunicii mele.

Vă doresc capace în cap, asta meritați. Se pare că unele femei asta merită, bro. În momentul în care vedeți un copil de 33 de ani care militează în apărarea femeilor voi îi spuneți: «Dar mă, dar gătește, e pămpălache». Păi, mai bine să vină bărbații să vă bată. Bărbați, bateți-le! Dacă nu e ciorba fierbinte sau mămăliga fierbinte, bateți-le, bro, că asta merită probabil”, a spus George Burcea pe Instagram.

În mod evident, live-ul său a strâns o mulțime de reacții negative din partea internauților, dar nu numai. După postarea contriversată, editura Hyperliteratura a retras de pe piață cea mai recentă carte a actorului “Scrisoare către Ceaușeșcu”.

Citeşte şi: Chrissy Teigen, soția lui John Legend, și-a făcut transplant de sprâncene

Citeşte şi: Delia, ipostază fierbinte în costum de baie. Rar o vedem pe artistă pozând așa

Citeşte şi: Fosta iubită a Prințului Harry: „Sunt norocoasă că relația cu el nu a durat mult!”

Citeşte şi: Ce se întâmplă cu Celine Dion. Artista a primit un diagnostic crunt. „Nu se poate deplasa”

Tatăl Andreei Bălan, fosta soție a lui Burcea și mama copiilor lui, a avut și el o reacție în urma celor petrecute. Săndel Bălan spune că este inadmisibil să faci astfel de declarații scandaloase mai ales în contextual în care el  este tata de fete.

„Mai devreme sau mai târziu, toți plătim pentru greșelile noastre. Plătește pentru ceea ce face, nu poți instiga la violență, să îți bați femeile sau iubitele, are și el două fiice (n.r. Ella Maya, de 5 ani și Clara Maria, de 2 ani)”, a declarat Săndel Bălan, pentru Impact.ro.

Ulterior, Burcea și-a prezentat public scuzele pentru live-ul controversat.

„Doresc să-mi cer scuze în mod public pentru cele spuse în Live-ul de ieri, pe pagina mea de Instagram. Live-ul a avut ca subiect de discuție violența domestică. În urma unui val de comentarii jignitoare la adresa mea, am avut o reacție de care îmi este foarte rușine. Am greșit în felul în care m-am exprimat, am greșit în felul în care am reacționat, dar cea mai mare greșeală este că am spus, la furie, niște lucruri cu care nu rezonez și care nu îmi fac deloc cinste nici mie și niciunei femei”, a scris George Burcea pe Instagram.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!