Câte kilograme a slăbit Emil Rengle la Survivor România 2022

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 13 aprilie 2022, 18:58

Emil Rengle (31 de ani) a fost eliminat de la „Survivor România” 2022 în ediția de marți seară, 1 martie. Emil a ajuns în țară duminică, 6 martie. În mediul online, dansatorul a dezvăluit câte kilograme a slăbit în timpul competiției sportive.

Câte kilograme a slăbit Emil Rengle la Survivor România 2022

„Survivor, wow, ce aventură a fost! Cu bune și rele, am învățat atât de multe din această experiență, iar azi mă simt motivat și recunoscător 🙌🏻 Zilele acestea tot ce am făcut a fost să mănânc, în special patiserie și dulciuri, și să dorm… în pat! ♥️ Încă este ireal că am o pernă sub cap și nu un ghiozdan”, a scris Emil Rengle în mediul online, după eliminare.

Întrebat de unul dintre urmăritorii de pe Instagram câte kilograme a slăbit, coregraful a spus: „Am intrat cu 67 de kilograme, am ieșit cu 55”. Așadar, Emil a slăbit 12 kilograme în Republica Dominicană.

Câte kilograme a slăbit Emil Rengle la Survivor România 2022

„Survivor este, în mare parte, un joc strategic. Toată lumea strategizează, toată lumea. Normal că am avut aliați, cred că a fost îndeajuns de clar care au fost grupurile în acest sezon”, a mai explicat dansatorul la Insta Story, în drumul spre România.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Robert Niță, probleme de sănătate după participarea la „Survivor România”: „Deja am suferit o intervenție chirurgicală”

Ce salariu are un cameraman de la „Survivor România”

Survivor România 2022. Alex Delea, tachinat de Emil Rengle și Cătălin Zmărăndescu: „Simpaticule, te dorește!”

După ce i s-a zis că nu a procedat corect în multe situații, Emil a replicat: „Așa e, am greșit mult și, cum am mai spus, o să mai greșesc, pentru că sunt om. Ca oameni, greșim, e normal, firesc. Dar, dacă aș începe să enumăr cât s-a greșit față de mine, aș pierde zborul spre România”.

„A fost extrem, extrem de solicitant. În primul rând, eu și Radu Itu am făcut greșeala să slăbim înainte să intrăm la Survivor. În a patra, a cincea zi, noi leșinam primii. Oricum, leșinul face parte din programul tău. E o stare cu care te obișnuiești. Treci într-un mod de supraviețuire, ceea ce te schimbă total. Ți se schimbă creierul, felul în care gândești. Adică începi să gândești fix cât o nucă de cocos 🤪”, a mai spus Emil Rengle.

Ajuns în România, Emil a avut parte de un ospăț copios. „Am combinat mâncăruri aduse din Republica Dominicană, precum gemuri de fructul pasiunii și cocos cu ciocolată, cu pizza și shawarma! Și ăsta este lichior făcut din fructul pasiunii, făcut de bunicul din Republica Dominicană cum face bunicul din România pălincă și țuică din prune”, a mai dezvăluit coregraful.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!