Cătălin Botezatu și-a făcut testamentul. Cui lasă averea designerul: „Părinții mei nu au nevoie de bani”

De Mădălina Manole pe
Cătălin Botezatu și-a făcut testamentul, iar decizia sa legată de avere este surpinzătoare. Cu toate că designerul a evitat întotdeauna să vorbească despre banii lui, preferând discreția, se pare că averea sa s-ar ridica la peste 100 de milioane de euro.

Cătălin Botezatu a dezvăluit că și-a făcut deja testamentul și și-a împărțit banii după cum a crezut de cuvință: „De-a lungul timpului, am făcut donaţii importante unor instituţii din România, dar mai ales din afară. Aşa că tot ce rămâne, mult-puţin, va ajunge acolo unde trebuie. O parte din ce am se va duce în scopuri caritabile. Mai mult de jumătate va merge către bătrâni, restul este canalizat către o persoană dragă mie.

Prietenii mei știu deja că mi-am făcut testamentul, totul e scris. Părinţii mei nu au nevoie de bani, au tot ce le trebuie pentru cât vor mai trăi. Iar moştenitorii mei sunt asiguraţi’, – a transmis Cătălin Botezatu, potrivit Viva!

Cătălin Botezatu deține și o colecţie impresionantă de haine şi accesorii de lux. „Nu există un dressing, ci mai multe case care sunt transformate în dressinguri. Deci la mine nu există o încăpere care să se numească dressing, există o casă imensă care s-a transformat în dressing și case cu dressinguri’, –  a mai spus Cătălin Botezatu.

Vezi imagibi cu Cătălin Botezatul în galeria foto de mai sus! 

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO