Cătălin Botezatu, prima declarație din spital: „Am trecut pe lângă moarte. Am oprit cancerul”

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Marți, 10 septembrie 2019, 15:39
Cătălin Botezatu traversează o perioadă cumplită după ce i s-a descoperit o tumoare la colon. Designerul a fost operat de urgență la Istanbul și acum se află în perioada de recuperare.

Cătălin Botezatu, în vârstă de 52 de ani, a fost diagnosticat, în urma operației de apendicită făcută, cu Neoplasm mucinos, o tumoră foarte rară care se poate transforma în cancer. Designerul a făcut prima declarațiede pe patul de spital: „Nu credeam că o să am niște dureri atât de mari. Niciodată nu am avut dureri așa mari! Durere în tot corpul… Au trecut, mi-au dat tot felul de sedative. Blocul operator arată ca la NASA. Stomacul meu e puțin umflat. M-am speriat când am văzut cum arată operația. Sunt două cusături, una cu niște capse de metal, pe interior. A fost o durere groaznică după ce s-a dus anestezia. Au fost mulți medici, multe asistente in salon. Eram conectat la nu știu câte aparate, la nu știu câte fire. Am zis: Doamne, ce am pățit? Ce mi se întâmplă?! Medicii sunt nemaipomeniți! 

 Aveam o durere care se mișca de colo-colo, nu i-am dat importanță. Am făcut un control total, i-am spus dlui doctor că mă doare în stomac ceva. S-a sfătuit cu alți medici. Mi-a zis că e apendicele. De jurul împrejurul apendicelui sunt niște săculeți, dacă se lipesc de apendice nu e bine, dar nu îmi închipuiam că e așa. Am trecut pe lângă moarte, am oprit cancerul.” – a declarat Cătălin Bătezatu în emisiunea Teo Show.

Vezi imagini cu Cătălin Botezatu în galeria foto de mai sus! 

Cătălin Botezatu, prima declarație din spital: „Am trecut pe lângă moarte. Am oprit cancerul”

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!