Cătălin Botezatu a izbucnit: „Cine ești tu? Ești vreo vedetă și nu am știut?”

De Mădălina Manole pe
Cătălin Botezatu este o persoană echilibrată și abordează cu foarte mare diplomație o situație conflictuală, însă de această dată, juratul de la ”Bravo, ai stil!” nu s-a mai putut abține și a izbucnit nervos în timpul emisiunii.

Cătălin Botezatu a fost foarte deranjat de atitudinea unei concurente și plin de nervi a criticat-o fără pic de menajamente. Este vorba despre Cristina, o tânără care, se pare, a cam depășit limita de toleranță a celebrului designer: ”Eu nu am să trec peste asta, pentru că ți-am spus încă din gală și voi continua. Iar dacă acum plângi și faci această scenetă, o faci gratuit în ceea ce mă privește. Încetai cu postările. Aseară, s-a postat o poză cu tine la prietenii mei de la …, mai ai … și încă câțiva prieteni din anturajul meu și i-ai terminat pe toți! De obicei mai am timp să ies seara cu ei, eu nu te-am văzut în gașca mea decât de câteva ori, într-un club, ici-colo. Acum, i-ai rupt pe toți în două. Te văd la mese cu ei, te văd în locuri în care nu te-aș fi văzut niciodată, deci eu acum îți spun ca în gală să nu mai accesezi prietenii. Ce căutai acolo, etichetată în acel loc?”, a spus juratul Cătălin Botezatu.

Cătălin Botezatu a izbucnit: "Cine ești tu? Ești vreo vedetă și nu am știut?"

Cristina, la rândul său, s-a apărat: ”Mi-au spus să vin să fac poză”, însă Cătălin Botezatu nu numai că a fost de neînduplecat, dar s-a enervat foarte rău și a izbucnit: Pentru ce? Cine ești tu? Ești vreo vedetă și nu am știut? Cine te crezi? Ai 3000 de followeri. Indiferent cine te-ar fi dus, îți face un deserviciu. Sunt ca o fantomă în spatele tău, vrei să manipulezi publicul. Ți-am spus să joci corect. Ai pus poză aseară. Te rog să ții cont de asta, astă seară ești foarte prost îmbrăcată”, – a continuat juratul, conform wowbiz.ro.

Sursă foto: Instagram, captură video Kanal D

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro