Cât l-a costat pe Mihai Bendeac apartamentul în care locuiește. „E pe două niveluri, este duplex”

De Unica.ro, pe

Invitat în podcastul lui Cătălin Măruță (43 de ani), „Acasă la Măruță”, Mihai Bendeac (38 de ani) a dezvăluit cât a costat apartamentul în care locuiește. Duplexul se află pe Bulevardul Unirii.

Cât l-a costat pe Mihai Bendeac apartamentul în care locuiește. „E pe două niveluri, este duplex”

„Îți spun exact cât am dat pe apartament acum câțiva ani de zile, acum nu știu cât ar fi. A fost 185 de mii de euro. Acum o fi 190 de mii de euro, cât să fie… E un apartament de 90 de metri pătrați. Singura șustă este că e pe două niveluri, este duplex. Ăsta a fost visul meu dintotdeauna, să locuiesc acolo, pe Bulevardul Unirii”, a povestit Mihai Bendeac.

Mihai Bendeac podcast Acasă la MăruțăIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 9)

„Sunt atât de dement încât așa sta la Universitate unde este rondul ăla. Dacă s-ar putea face o casă în rondul de la Universitate, eu acolo mi-aș face casa. Vreau să stau în centru, să stau în buricul buricului. Asta este cea mai mare temere pe care o am, de intimitate, de-aia am totul tras în casă”, a mai spus.

„La mine acasă este întotdeauna vreme rea. Adică am tot felul de dispozitive să se audă ploaie, vânt, dau drumul la aerul condiționat, sunt 16 grade. Când este cod roșu de caniculă, la mine în casă se aude vânt, vijelie, beau vin fiert și stau cu pulover. Mă ajută să fiu creativ”, a încheiat.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Mihai Bendeac, atac de panică în platoul iUmor: „E cel mai rău lucru pe care îl puteți face!”

Legătura dintre prezentatoarea TV Lavinia Petrea și actorul Mihai Bendeac

Cum s-au cunoscut Ana Baniciu și logodnicul ei. Este primul bărbat pe care solista l-a prezentat părinților

După acest segment, Mihai și Cătălin au mâncat conserve de carne pentru animale. „Da, mănânc uneori, sunt pline de vitamine”, a spus Mihai. Cătălin a mâncat din conserva pentru pisici, iar Mihai din cea pentru câini. „Excelentă, e plină de vitamine”, a spus actorul după ce a gustat. „E prima dată când mănânc conservă de pisică. E mișto că nu e așa sărată ca aia de oameni. Asta e și de firmă, am dat mulți bani pe ea”, a spus Cătălin.

În același interviu, Mihai a vorbit despre dependența lui de somnifere. „De cele mai multe ori, primele 2-3 ore din zi sunt complicate pentru că iau somnifere. Dimineața este o perioadă până când creierul reușește să își revină din efectul somniferelor. Înainte era mai ușor, pentru că luam un somnifer înainte să mă culc și dormeam 7-8 ore. Acum mă trezesc după 4 ore și mai iau încă o jumătate de somnifer”, a declarat actorul.

„Overthinking-ul mă împiedică să dorm. (…) Sunt extrem de multe motive pentru care, la un moment dat, va trebui să îmi fac timp și să merg trei săptămâni, o lună, undeva într-un centru și să mă repun pe picioare. N-am încercat din comoditate, frică”, a completat.

„Am început să iau somnifere de pe la 22-23 de ani, diferite chestii, nu-mi aduc aminte ce luam exact”, a mai povestit. Întrebat dacă a avut tentative de suicid, actorul a răspuns: „Două”. „Aceste tentative nu (n.red.: au avut nevoie de intervenția medicilor), dar la medic am ajuns la un moment dat, când am fost cel mai rău. (…) M-a oprit gândul că maică-mea sau taică-miu vor fi nevoiți să se confrunte cu treaba asta”, a mai spus.

Mihai Bendeac: „Au fost situații în care am cerut ajutor”

„Cumva, fiecare om trebuie să se lupte singur cu depresia lui, să-și caute răspunsul pe diferite căi. În diferite luări de cuvânt, în diferite interviuri ale altora care au trecut prin treaba asta, dar cred că rezolvarea propriei depresii nu stă decât în soarta fiecăruia dintre cei care se lovesc de așa ceva”, mai spunea actorul în decembrie 2020, pentru VIVA!.

„Au fost situații în care am cerut ajutor, situații în care nu s-a putut altfel decât cu o anumită medicație, dar cred că rezolvarea ei cu adevărat sau acceptarea e o experiență personală și fiecare găsește un anumit drum către treaba asta. Din păcate, așa e, nu există rețete”, a mai spus atunci.

Foto: Captură YouTube; Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!