Cum s-au cunoscut Ana Baniciu și logodnicul ei. Este primul bărbat pe care solista l-a prezentat părinților

De Unica.ro, pe

Ana Baniciu (28 de ani), fiica solistului Mircea Baniciu (72 de ani), formează din toamna anului 2020 un cuplu cu Edy Kovacs. Perechea s-a logodit în septembrie 2021.

Cum s-au cunoscut Ana Baniciu și logodnicul ei. Este primul bărbat pe care solista l-a prezentat părinților

„Ce să zic… sunt norocoasă și binecuvântată! Edy a apărut în viața mea în momentul în care chiar nu credeam că am să mă mărit vreodată și iată… sunt logodită 😂 Te iubesc, Edy! Îți iubesc familia, toți ai mei te iubesc și îți sunt familie!”, a scris cântăreața pe Instagram.

Ana Baniciu logodnic Edy KovacsIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 9)

„Tot ce îmi doresc acum este fericire, nu doar în momente… fericire constantă, să râdem zilnic împreună, să nu uităm să ne iubim și respectăm, să creștem împreună, și să avem o viață așa cum am visat! Sunt foarte fericită… sincer vă zic! ♥️ (îmi tremură genunchii ca la Asia Express) 😂”, a încheiat solista.

„A apărut în viața mea pentru că și-a dorit el foarte mult. Nu-l cunoșteam”, a povestit Ana. Solista și logodnicul ei s-au cunoscut prin intermediul unei prietene comune. „Varianta lui Edy este și mai interesantă și anume că mă căuta de mai mult timp. N-a fost o întâlnire pusă la cale, dar când a auzit că sunt și eu acolo, și-a dorit foarte mult să vină”, a mai spus artista la Antena Stars.

„Am ieșit la o masă și am stat lângă el. (…) Eu mă întorsesem dintr-o vacanță în Turcia. În ziua în care m-am întors, s-a activat COVID-ul din mine, eu plecând cu test… El tocmai ce avusese și ieșise din carantină și am zis că nu am pe cine să sun apropiat să vină să mă ia să fac un test. (…) Într-o oră a fost la ușă. M-a îngrijit foarte frumos. M-a văzut din start într-un moment greu al meu. Nu mă simțeam bine, arătam rău. Nu eram sexy deloc, credeți-mă!”, a mai povestit Ana.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Cum arată și cu ce se ocupă acum actrița Dana Hauer, cea care a jucat-o pe „Pisi” în telenovela „Inimă de țigan”

Soțul și fiicele Gabrielei Cristea au COVID-19. „Sperăm să trecem cu bine perioada asta”

Anamaria Prodan, declarație oficială privind divorțul de Laurențiu Reghecampf: „Nu am să-mi lovesc soțul niciodată”

Edy este primul iubit pe care solista l-a prezentat familiei. „Am avut emoții la capitolul ăsta pentru că eu nu am mai dus niciun bărbat acasă până la Edy. Evident că am mai avut relații, dar mi s-a părut că nu atât de serioase. Mamele sunt mai dezamăgite decât tine dacă nu iese bine treaba. (…) A venit Edy, a fost foarte frumos, s-au înțeles foarte bine. A fost un pic tensionat momentul, la început, pentru mine cel puțin, pentru că voiam să le văd fețele”, a mai spus artista.

„Am o relație foarte bună cu mama lui. Ne vedem de câte ori avem ocazia, ne simțim bine împreună, râdem, gătim, facem de toate. Am discutat deschis cu ei din prima secundă când ne-am întâlnit. A fost natural”, a încheiat.

Ana Baniciu a ajuns în atenția publicului prin intermediul serialului „Pariu cu viața”. Crescută într-o familie de muzicieni, și-a dorit de mică să se remarce în plan artistic și a reușit, prin talent și muncă.

Vorbind cu Pagina de Psihologie despre rolul numelui „Baniciu” în cariera sa, Ana a mărturisit: „M-a și ajutat, dar m-a și încurcat uneori! Oamenii care judecă după aparențe au crezut că majoritatea lucrurilor dobândite de mine în ultimii ani sunt datorită numelui”.

„Din cauza asta, am fost nevoită să muncesc mai mult. Ca să demonstrez că nu numele este cel care m-a ridicat, ci munca mea – depusă de când eram mică! Mă mândresc cu numele ăsta și respect enorm munca tatălui meu… Încerc să nu stric nimic!”, a încheiat atunci.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!