Care este numele lui Răzvan Simion din buletin

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 30 august 2021, 09:31

Pe 29 iunie 2021, în cadrul emisiunii Neața cu Răzvan și Dani, pe care o co-moderează, Răzvan Simion (40 de ani) a dezvăluit care este numele său complet din buletin.

Deși tatăl prezentatorului îi urează an de an „La mulți ani!” în ziua în care sunt sărbătoriți Sfinții Apostoli Petru și Pavel, pe Răzvan nu-l cheamă nici Petru, nici Pavel.

De aproape un an, moderatorul formează un cuplu cu Daliana Răducanu (30 de ani). Tânăra, care este arhitect și designer de interior, a făcut parte din echipa emisiunii TV Visuri la Cheie, difuzată de Pro TV, însă de câțiva ani are propriul business.

Răzvan SimionIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 6)

Care este numele lui Răzvan Simion din buletin

„Mă cheamă și Paul. Mă sună tata mereu de Sfinții Petru și Pavel să îmi ureze «La mulți ani!»”, a dezvăluit Răzvan Simion. „Te cheamă Paul?”, au întrebat surprinși colegii de platou.

Așadar, Răzvan își va serba azi onomastica, cel mai probabil alături de iubita lui, poate și de unii membri ai familiei și de cei mai apropiați dintre prietenii săi. Răzvan filmează în prezent următorul sezon X Factor.

Citește și:

Detalii mai puțin știute despre fostul mariaj al lui Răzvan Simion

Ce salarii au Răzvan Simion și Dani Oțil, prezentatorii „Neața cu Răzvan și Dani”

Răzvan Simion s-a testat de două ori pentru coronavirus. Cum se simte?

Prima reacție a lui Răzvan Simion după ce Dani Oțil a anunțat că va deveni tată

Timp de 5 ani, prezentatorul TV a format un cuplu cu Lidia Buble (28 de ani). Fosta pereche s-a despărțit în 2020. Deși s-au despărțit, continuă să lucreze împreună. „Ne înțelegem foarte bine. Noi lucrăm în continuare împreună.

El este managerul meu. Suntem doi oameni maturi care au știut să separe partea sentimentală de partea profesională”, mărturisea Lidia în octombrie 2020, pe contul personal de Instagram.

Înaintea relației cu Lidia Buble, timp de 15 ani, Răzvan a format un cuplu cu Diana, fosta lui soție, cea alături de care are doi copii, o fiică și un fiu, Ianca și Tudor. Copiii moderatorului locuiesc cu mama lor în Timișoara.

Fiica prezentatorului are o relație foarte apropiată cu noua lui iubită. În martie 2021, pe pagina ei de Instagram, Ianca a publicat la Story o fotografie alături de Daliana. Tot atunci a fost confirmată pentru prima dată identitatea acesteia.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!