Ce caracter au vedetele autohtone în funcţie de cum pozează

De Diana Sorescu pe

Este binecunoscut faptul că gesturile, mimica feţei şi poziţia corpului trădează anumite caracteristici personale. Jeni Chiriac, psihoterapeut, a radiografiat pozele…
…câtorva vedete autohtone.

Bianca Drăguşanu, Cătălin Botezatu, Bianca Ioniţă

Vedetele sunt cel mai expuse atunci când participă la evenimente mondene şi trebuie să pozeze la panou. În acele ipostaze, comportamentul lor este interesant de studiat.

Fie că îşi încrucişează picioarele, fie că zâmbesc fals ori îşi ţin mâinile la spate, toate aceste acţiuni le trădează personalitatea, stările interioare şi intenţiile.

În viziunea pshihoterapeutului Jeni Chiriac, felul de a poza al Biancăi Drăguşanu dezvăluie multe: „Este foarte sensibilă şi intuitivă, având o imaginaţie bogată pe care nu ştie să o controleze. Trăieşte mai mult într-o lume a visurilor. Este oscilantă, nehotărâtă, mereu cu toane şi capricii. Este foarte dualista şi înclinată spre simulare, temându-se mereu de a nu se face de râs. Îi place schimbarea.

Se consideră un neînţeles şi are un caracter dificil şi greu de înţeles. Îi lipseşte voinţa.  Uneori împrăştiată, îndrăgostită de un fast vulgar (gălăgios, înşelător, fals).

Bianca se poate dovedi uneori dură, maliţioasă, răzbunătoare şi ranchiunoasă, are tendinţă spre critică şi cinism. ”

Cătălin Botezatu e un personal cameleonic, şi, cum chiar el ne-a mărturisit, de multe ori se vede nevoit să poarte o mască de care nu e mândru. Ţinând cont de limbajul trupului, Jeni Chiriac îl cataloghează drept „sincer şi direct, inventiv, original, atras de progres, avangardist şi nonconformist.  Personalitatea este puternic marcată de sexualitate, nativul având nevoie să-şi exteriorizeze sentimentele şi instinctele erotice. Va căuta mereu ceva nou şi interesant într-o relaţie, existând pericolul de a se plictisi”.

De asemenea, Cătălin „vreau mereu să placă dar, chiar şi aşa, uneori poate avea perioade de timiditate, retragere în sine, cu un caracter taciturn, predispus la a căuta singurătatea. Atenţie la sensibilitatea în faţa decepţiilor, amânărilor sau neplăcerilor în viaţă – risc de stări despresive”.

Pe Bianca Ioniţă, vedeta Kanald D, specialistul o vede drept „o persoană cu un simţ al umorului dezvoltat, o femeie plină de energie, puternică, autoritară şi influenţabilă”.

Ce caracter au vedetele autohtone în funcţie de cum pozează

Citeşte continuarea în pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2