A murit Meat Loaf. Legendarul cântăreț avea 74 de ani

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 21 ianuarie 2022, 11:07

Cântărețul american de muzică rock și actorul Michael Lee Aday, cunoscut sub numele de scenă drept “Meat Loaf”, s-a stins din viață la vârsta de 74 de ani. Anunțul a fost făcut de familia artistului în mediul online.

Inimile noastre sunt îndurerate să anunțăm că incomparabilul Meat Loaf a murit în această seară, cu soția sa Deborah alături. Fiicele Pearl și Amanda și prietenii apropiați au fost alături de el în ultimele 24 de ore.

Citeşte şi: Compozitorul Jim Steinman s-a stins din viață la 73 de ani

Cariera sa uimitoare s-a întins pe 6 decenii în care a vândut peste 100 de milioane de albume în întreaga lume și a jucat în peste 65 de filme, inclusiv „Fight Club”, „Focus”, „Rocky Horror Picture Show” și „Wayne’s World”. „Bat Out of Hell”. ” rămâne unul dintre cele mai bine vândute albume din toate timpurile.

A murit Meat Loaf. Legendarul cântăreț avea 74 de ani

Știm cât de mult a însemnat el pentru mulți dintre voi și apreciem cu adevărat toată dragostea și sprijinul acordat în timp ce trecem prin această perioadă de durere! Dinspre inima lui, spre sufletele voastre – să nu uitați niciodată de rock! – se arată în mesajul postat de rudele artistului pe Facebook.

Familia lui Meat Loaf a ținut să precizeze că nu va dezvălui cauza decesului marelui artist, potrivit presei internaționale.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!