Camelia Potec a devenit mămică pentru prima oară

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Marți, 04 septembrie 2018, 14:46
Camelia Potec a devenit mămică pentru prima oară. Fosta campioană olimpică la înot și actualmente Președinte al Federației Române de Natație și Pentatlon Modern a născut astăzi o fetiță.

Camelia Potec, în vârstă de 36 de ani, a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă care a primit nota 10 la naștere. Vestea cea mare a fost dată de buna ei prietenă, Roxana Ciuhulescu: „Bucurie mare astăzi! S-a născut o viitoare campioană, o fetită frumoasă ca mama ei care a primit nota 10 la naștere. De astăzi, prietena mea Camelia Potec a intrat în rândul mămicilor. Te îmbrățișez dragă Camelia și îi urez pruncuței viață lungă și frumoasă alături de părinții ei! P.S. Poate ne încuscrim!”, – a scris Roxana Ciuhulescu pe contul ei de Instagram, care în luna iulie a născut un băiețel, pe nume Cezar Ioan.

Camelia Potec și iubitul său se vor căsători anul viitor. Sportiva a rămas însărcinată la şase luni după ce l-a întâlnit  şi la o lună după ce acesta a cerut-o în căsătorie.

Cine este Camelia Potec

Camelia Potec este născută pe 19 februarie 1982, la Brăila. La Jocurile Olimpice din 2014, de la Atena, ea a câștigat medalia de aur la 200 metri liber. În plus, de-a lungul anilor, Camelia Potec a strâns în palmaresul său peste 200 de titluri naționale și internaționale. Din 2013 ea este președinta Federației Române de Natație și Pentatlon Modern (FRNPM), fiind cel mai tânăr președinte de federație din România.

Citește și – Ce s-a întâmplat cu Fernando Colunga? Actorul a dispărut de 2 ani din peisajul monden

Citește și – Cum arată astăzi Raluca Blejușcă (ex-Angel). Se pregătește să-și relanseze cariera muzicală

Sursă foto: Facebook, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!