Brigitte Sfăt și Florin Pastramă s-au căsătorit astăzi

De Mădălina Manole pe
Brigitte Sfăt și Florin Pastramă s-au căsătorit civil astăzi. Cei doi au semnat actele la Primăria Voluntari, iar ceremonia a fost una discretă, ferită de ochii curioșilor.

Brigitte Sfăt și Florin Pastramă s-au cunoscut în timpul participării la emisiunea ”Ferma” transmisă pe Pro Tv. Cei doi și-au continuat povestea de iubire și dincolo de camerele de filmat, demonstrând astfel că nu a fost vorba de un scenariu, ci de sentimente adevărate și intense.

Pentru cununia ei, Brigitte a ales o rochie albă foarte asemănătoare cu o rochie de mireasă.

Brigitte Sfăt și Florin Pastramă s-au căsătorit astăzi

Brigitte Sfăt se află la a patra căsnicie. Primul său soț, Octavian Sfăt, a murit în 2002, ulterior aceasta căsătorindu-se, în 2006, cu Ovidiu Torj. În 2013 puncta cea de-a treia căsătorie cu fostul mare tenismen Ilie Năstase, de care a divorțat anul trecut. Bruneta are doi copii, pe Robert (18 ani), din prima căsnicie, și pe Sara (10 ani), din cel de-al doilea mariaj.

De ce s-au căsătorit atât de repede

În ziua cuniniei sale, Brigitte a avut parte de o discuție aprinsă cu prietenele sale, transmisă de emisiunea ”Vorbește lumea”. Prietenele i-au cerut să amâne nunta ca să aibă timp să îl cunoască mai bine pe Florin Pastramă. „Nu vreau să suferi! Să îl mai cunoască. Așa repede? Unii mai trăiesc 2-3 ani și pe urmă iau decizia”, a spus una din prietene.

Brigitte i-a explicat motivul pentru care se grăbește să ajungă la altar: „Eu vreau să am o relație în fața lui Dumnezeu. Eu nu vreau să trăiesc în curvie sau în chestii din astea. Și de aceea eu mi-am dorit să facem cât mai repede pasul acesta. Uite, cu Ilie n-am fost căsătorită în fața lui Dumnezeu și n-am avut o relație cum trebuie. (…) Dacă eu și Ilie eram în fața lui Dumnezeu, crede-mă că eu eram fericită cu el și până în ziua de astăzi. Nu și-ar fi băgat răul coada!”

Sursă foto: Instagram, Pro TV

Influencerii de pe Instagram au descoperit Cernobîlul, iar acum pozează sexy în zona de excludere

Influencerii de pe Instagram au descoperit Cernobîlul, iar acum pozează sexy în zona de excludere