Brad Pitt vorbește în premieră despre divorțul de Angelina Jolie și problemele cu alcoolul care i-au distrus căsnicia

De Roxana Neacșu, pe Ultimul update Marți, 30 mai 2017, 12:44

Brad Pitt a acordat primul interviu după divorțul de Angelina Jolie, revistei GQ. Actorul a recunoscut că problema viciilor sale a fost cauza despărțirii de familie.

Actorul american, Brad Pitt, a mai spus că despărţirea de Jolie a fost „un mare motor al schimbării”: „Nu-mi pot aminti o zi, de când am terminat facultatea şi până acum, în care nu eram băut sau în care să nu fi fumat un joint. Sunt cu adevărat fericit că am terminat cu toate astea”.

Actorul a mărturisit şi că adora vinul, acesta chiar deținând împreună cu fosta soție, Angelina, propria lor vinărie: „Practic, puteam să beau cu un rus până cădea sub masă şi asta cu propria lui vodkă. Eram un profesionist. Eram bun”. Acum, Pitt spune că a renunţat la băutură şi că înlocuieşte alcoolul cu suc de merişoare şi apă minerală.

Se pare că de ceva timp, actorul a scăpat de aceste vicii grație ședințelor de psihoterapie.  Referitor la divorţ, Pitt a spus că el şi Jolie au decis să abandoneze calea urii şi să conlucreze pentru a-şi rezolva problemele într-un mod amiabil și departe de ochii presei.

foto: Northfoto

Citește și: Angelina Jolie a făcut primele declarații despre divorțul de Brad Pitt

Citește și: Prima apariție în public a lui Brad Pitt după divorț i-a îngrijorat pe fani. Actorul a slăbit foarte mult și este foarte trist

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!