Bodyguardul lui Kim Kardashian trebuie să plătească o sumă fabuloasă pentru incidentul de la Paris din 2016

De Oana Dinu pe
Bodyguardul lui Kim Kardashian a fost dat în judecată pentru că a lăsat-o singură pe Kim Kardashian în noaptea jafului de la Paris din octombrie 2016.

Bodyguardul lui Kim Kardashian, Pascal Duvier, și compania pe care o reprezintă se ocupau de securitatea vedetei, dar bărbatul nu era prin preajmă când cinci bărbați mascați, îmbrăcați în polițiști au intrat în camera de hotel a lui Kim Kardashian din Paris, au legat-o, au pus-o într-o cadă și apoi au jefuit-o, confirm DailyMail.

Soția lui Kanye West se afla în capitala Franței pentru Paris Fashion Week cu surorile ei. Aceasta s-a gândit să le arate fanilor câteva bijuterii prin intermediul unei rețele de socializare. Înainte să fie jefuită, Duvier a lăsat-o singură pentru a le însoți pe Kendall Jenner și Kourtney Kardashian într-un club de noapte.

Valoarea furtului a fost estimat la 10 millioane de dolari, printre care un inel cu diamant de 4,49 milioane de dolari și o cutie de bijuterii care conținea aproximativ 5,6 milioane de dolari.

Bodyguardul lui Kim Kardashian trebuie să plătească 6,1 milioane de dolari

La aceea vreme, fostul bodyguard al vedetei a declarat că jaful nu a fost întâmplător și că ar fi fost opera cuiva din anturajul lui Kim.

Asiguratorul, care a acoperit costurile și i-a plătit vedeti banii pe bijuterii, îl acuză pe Pascal Duvier de neglijență și îi cere despăgubiri în valoare de 6,1 milioane de dolari.

Potrivit presei internaționale, compania de asigurări a menționat și faptul că a existat o serie de nereguli în ceea ce privește securitatea pe care –Duvier nu le-a raportat. De exemplu, de la poarta din față a grădinii hotelului lipsea o încuietoare. Compania a mai spus și că interfonul de la ușă nu funcționa.

Citește și: 

Dana Rogoz, despre referendum: “Homofobia, la fel ca și rasismul, se învață”

Enrique Iglesias, moment pasional pe scenă alături de o fană VIDEO

Sursă foto: Northfoto.com

 

Influencerii de pe Instagram au descoperit Cernobîlul, iar acum pozează sexy în zona de excludere

Influencerii de pe Instagram au descoperit Cernobîlul, iar acum pozează sexy în zona de excludere