Bodyguardul lui Kim Kardashian trebuie să plătească o sumă fabuloasă pentru incidentul de la Paris din 2016

De Oana Dinu, pe
Bodyguardul lui Kim Kardashian a fost dat în judecată pentru că a lăsat-o singură pe Kim Kardashian în noaptea jafului de la Paris din octombrie 2016.

Bodyguardul lui Kim Kardashian, Pascal Duvier, și compania pe care o reprezintă se ocupau de securitatea vedetei, dar bărbatul nu era prin preajmă când cinci bărbați mascați, îmbrăcați în polițiști au intrat în camera de hotel a lui Kim Kardashian din Paris, au legat-o, au pus-o într-o cadă și apoi au jefuit-o, confirm DailyMail.

Soția lui Kanye West se afla în capitala Franței pentru Paris Fashion Week cu surorile ei. Aceasta s-a gândit să le arate fanilor câteva bijuterii prin intermediul unei rețele de socializare. Înainte să fie jefuită, Duvier a lăsat-o singură pentru a le însoți pe Kendall Jenner și Kourtney Kardashian într-un club de noapte.

Valoarea furtului a fost estimat la 10 millioane de dolari, printre care un inel cu diamant de 4,49 milioane de dolari și o cutie de bijuterii care conținea aproximativ 5,6 milioane de dolari.

Bodyguardul lui Kim Kardashian trebuie să plătească 6,1 milioane de dolari

La aceea vreme, fostul bodyguard al vedetei a declarat că jaful nu a fost întâmplător și că ar fi fost opera cuiva din anturajul lui Kim.

Asiguratorul, care a acoperit costurile și i-a plătit vedeti banii pe bijuterii, îl acuză pe Pascal Duvier de neglijență și îi cere despăgubiri în valoare de 6,1 milioane de dolari.

Potrivit presei internaționale, compania de asigurări a menționat și faptul că a existat o serie de nereguli în ceea ce privește securitatea pe care –Duvier nu le-a raportat. De exemplu, de la poarta din față a grădinii hotelului lipsea o încuietoare. Compania a mai spus și că interfonul de la ușă nu funcționa.

Citește și: 

Dana Rogoz, despre referendum: “Homofobia, la fel ca și rasismul, se învață”

Enrique Iglesias, moment pasional pe scenă alături de o fană VIDEO

Sursă foto: Northfoto.com

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!