Bianca Drăgușanu suferă de o boală incurabilă: „Am descoperit-o în urma unor analize”

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Marți, 03 septembrie 2019, 12:14
Bianca Drăgușanu suferă de o boală incurabilă, după cum ea însăși a dezvăluit. Vedeta  are tot ce-și dorește în viață, însă starea de sănătate este destul de delicată și trebuie să să abordeze un stil de viață sănătos pentru a o ține în frâu.

Bianca Drăgușanu, în vârstă de 37 de ani, suferă de diabet, considerată“boala secolului 21”. Blonda a depistat-o în urmă cu mai bine de zece ani, și se pare că este o cauză a stresului, dar și a curelor de slăbire din adolescență:„De foarte multe ori când am avut crize a trebuit să fac insulină. Încă nu sunt dependentă, dar mai am numai un pas. Dacă nu am grijă de mine, medicii m-au avertizat că boala se poate agrava foarte repede“, – povestea Bianca Drăgușanu în trecut.

Bianca Drăgușanu face sport, ține regim alimentar, însă trebuie să controleze și nivelul de stres: „Eu pun foarte mult suflet atunci când mă îndrăgostesc, mă implic şi sufăr foarte mult. Am făcut diabet pe sistem nervos, din dragoste. (…) Am descoperit în urma unor analize că sunt bolnavă. Acum trebuie să am grijă, nu am voie să mă enervez şi trebuie să ţin regim alimentar strict“ – a mai spus Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu s-a căsătorit în secret cu iubitul ei, Alex Bodi, în prima zi a lunii august. Acesta este cel de-al doilea mariaj al vedetei, după prima căsătorie cu prezentatorul TV Victor Slav, alături de care are și un copil, o fetiță pe nume Sofia.

Bianca Drăgușanu suferă de o boală incurabilă: „Am descoperit-o în urma unor analize”

Vezi imagini cu Bianca Drăgușanu și Alex Bodi în galeria foto de mai sus! 

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!