Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, hotărâți să-și mai dea o șansă: ”Vrea să ne împăcăm”

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 23 martie 2020, 12:59
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au divorțat în urmă cu două săptămâni, însă lucrurile nu s-au liniștiti nici pe departe între cei doi și nu mare ne-ar fi mirarea să se împace din nou.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi și-au adus acuzații grave în emisiunile de televiziune după ce au semnat actele de divorș, ba chiar diva i-a făcut plângere la Poliție și a obținut ordin de restricție pentru o perioadă de cinci zile. Cu toate astea, Bianca Drăgușanu susține că Alex Bodi îi cere să se împace, iar ea nici pe departe nu pare că nu și-ar dori: ”Fostul meu soț mă sună de câteva zeci de ori pe zi să-mi spună că mă iubește, că îi este dor de mine, că vrea să ne împăcăm și că îi pare rău pentru tot.

Mai mult decât atât, pentru că vă spuneam că îmi zice că îi este dor de mine și pentru că am ajuns să nu mai cred doar în cuvinte, mi-a zis că este suficient să aibă aprobarea mea și mi-a zis că face imposibilul să ajungă în București, să închirieze un privat jet și să ajungă la Capitală doar să vorbească cu mine. Dar pentru mine nu mai reprezintă credibilitate.”, – a spus Bianca Drăgușanu pentru Spynews.

Citește și –  George Burcea nu-și mai poate vedea fetițele. Ce a decis Andreea Bălan

Alex Bodi, la rândul său, nu neagă că a ținut în continuare legătura cu fosta sa soție, Bianca Drăgușanu, dar nici că ar fi dispus să se împace cu acaesta: „Într-adevăr, în ultimele zile am luat legătura telefonic cu Bianca și mi-am spus părerea că mi-aș dori să ne împăcăm, pentru că e inutil un război între două persoane care s-au iubit atâta timp și am împărțit atâtea momente frumoase ca să ajungem să le stricăm și să divulgăm anumite chestii. De aia și îmi pare rău și regret că am ajuns ca să ne expunem în asemenea mod. Iar căzând de comun acord, sau mai bine zis initițiativa mea a fost ca să ducem lucrurile pe un drum mai pașnic, să ținem cont de chestiile frumoase și de întâmplările frumoase dintre noi doi și am zis că ar fi mai bine să încetăm cu certurile și cu războiul ăsta inutil care ne afectează într-un mod negativ pe amândoi și la fel și imaginile noastre în societate”, – a declarat Alex Bodi.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, hotărâți să-și mai dea o șansă: ”Vrea să ne împăcăm”

Alex Bodi se află acum la Londra, acolo unde este și modelul rus Daria Radinova, presupusa amantă a omului de afaceri pe care Bianca este extrem de geloasă. Cei doi au postat fotografii din același lor și ulterior amândoi le-au șters, ceea ce face și mai realistă ipoteza relației extraconjugale de care l-a acuzat Bianca în timpul mariajului:

„Mi se pare penibil contorizarea apelurilor și să sublinieze ea faptul că sunt un disperat când aș putea să demonstrez în foarte scurt timp felul cum, ea acum două zile, mi-a dat poze și videouri în anumite posturi in lenjerii intimă care nu o favorizează dacă ea nu și-ar mai dori nimic cu fostul soț. Mi-am asumat că o să-mi iau un privat jet și o să mă duc la București. O să mă pun cu ea la masă și o să reglez totul cu avocații la masă…”, – a mai spus Alex Bodi.

Citește și –  Saturn intră în Vărsător pentru 3 ani. Ne predă lecția responsabilității sociale și a umanitarismului

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!