Bianca Drăgușanu se pregătește de nuntă

De Oana Savin, pe Ultimul update Vineri, 31 ianuarie 2020, 19:55
Bianca Drăgușanu se pregătește de nuntă. După ce a anunțat că divorțează de Alex Bodi, vedeta a decis că totuși nu se va despărți de soțul ei, din contră, se vor căsători religios. Încă nu au ales data nunții, însă Bianca știe cum vor arăta rochiile de mireasă pe care le va purta în ziua cea mare.

Eu mă pregătesc pentru nuntă. Nu schimb multe rochii, vreo 15-20. Din nunta mea o să fac un fel de prezentare de modă, pentru că îmi permit. Mi-am făcut planuri, dacă am atâtea rochii de mireasă”, a declarat Drăgușanu la Antena Stars, potrivit Spynews.

M-am gândit să schimb măcar 5! Mă duc cu una la biserică, mă schimb în alta, mai stau două ore, mă schimb în alta, mai petrec 3 ore, mă schimb în alta”, a mai spus ea.

Bianca Drăgușanu a dezvăluit cum va arăta rochia de mireasă pe care o va purta când va ajunge în fața altarului.

Bianca Drăgușanu se pregătește de nuntăIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 7)

La biserică, va fi cu mâneci, că eşti totuşi în biserică. Dansul mirilor o să-l fac în a treia rochie, a patra – darul, a cincea – dansul naşilor”, a precizat vedeta.

Aceasta este pregătită chiar și pentru furatul miresei. Cât despre nași, s-a gândit la câteva persoane care să-i fie ei și lui Alex Bodi părinți spirituali.

Se fură mireasa în rochie lungă şi se aduce mireasa în rochie scurtă. Am vreo trei opţiuni (n.r. naşi). Sunt pregătită”, a mai spus Bianca.

Nu degeaba mi-a fost trimis harul să pot crea visurile femeilor. Cu siguranţă voi avea şi eu filmul meu şi nunta aia de poveste pe care mi-o doresc. Eu am luptat şi am muncit mereu pentru ceea ce am”, a explicat Bianca Drăgușanu.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Bianca Drăgușanu și Alex Bodi.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!